Şimdi Ara

Egr valfi arızalı şekilde binilirse ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın sarı motor ışığı yandı .bilgisayara bağlantım egr valfi arızası çıktı. Temizletince belki olur dediler temizlettim.kısa bi süre ışık yanmadı sonra tekrar yandı.deşişmem gerekiyo parça 600 tl ucuzda değil. Çekiçte düşme yok tüketim yol bilgisayarında herzamanki gibi.yani herşey normal gözüküyor.şimdi bu şekilde binsem ne olur .başka bi yere etki ederim başka bi yeri bozarmı bu parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaaaa -- 16 Haziran 2014; 13:28:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir yerde temizletmeyi deneyin. Ben önceki aracımı 5-6 aya yakın sarı Işık yanık kullanmıştım. Sonra temizlettim Işık mışık yanmadı bir daha. Bir kere daha temizletin. Tekrar Işık yanarsa iptal edin kurtulun o beladan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chewee C kullanıcısına yanıt
    Bosh car serviste gözümün önünde temizlediler .kurum vardı biraz .tertemiz oldu parça .temizlenmeyle ilgili bi sorun değil parça arızalı gibime geliyor.iptal ile ilgili bişeyler okudum .araç bilgisayarından ona göre yükleme yapılması getekiomuşfalan. İptalide başka sorunlara yol açabiliyor emisyonu yükseltiyor emisyon muayenesinde sorun olabiliyor diye okudum.kafa çorba oldu iyice

• chewee C kullanıcısına yanıt
    Peki 5. 6 ay sarı ışık yanarak bindiğiniz dönemde bir anormallik oldumu çekiçten düşme aşırı tüketim veya başka bir parçaya etkisi herhangi bir olumsuzluk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.