Şimdi Ara

Egreat A5 A10 ve A11 modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Egreat 'in A5 , A10 ve A11 modelleri sınırlı sayıda stoklara girmiştir

iletişim : SRC AUDIO

• A10 için fahiş fiyat çekmeseydiniz almayı düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye iletişime geçelim onu anlamadım ? Fiyatı belli değil mi bunların yoksa tutturabildiğine şeklinde bir fiyat politikası mı var ? Satmak istiyorsanız yazarsınız fiyatlarını ilgilenen alır. Yazmaya çekinecek kadar pahalıysa zaten satamazsınız.
  • A10 2900 tl

A11 4500 tl. Fiyatlarınız inanılmaz yüksek bence.

• Vay arkadaş biz medya oynatıcı için 500-700 fazla derken olay ne ara buralara kadar geldi. Fiyatlar muazzam, çok merak ediyorum alan çıkacak mı.

• Ne komik ya. 2500 TL'ye alabilecegim ürüne 4500 TL verceğim öyle mi ? Bizim esnafımıza her türlü kriz müstahak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazlar ne işe yarıyor.
    Evde bir tane var Egreat cihazından. Her actığımda kesin bir arıza veriyor. Format atıp yeniden yüklemekten gına geldi. Her açtığımda basıyorum küfürü. Zamanında deve yükü kadar para verdim. Altı ay kullanamadım doğru dürüst, bir takdığım hdd yi bir daha kabul etmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media Playerların gümrük işlemlerinde aşağıdaki vergiler alınmaktadır;

% 13,9 Gümrük vergisi
    % 6,7 ÖTV
    % 8 TRT Bandrolü
    % 18 KDV

Bütün vergiler hesaplanırken Nakliye Ücreti + Ürün Fiyatı üzerinden hesaplanır. ÖTV hesaplanırken ayrıca Gümrük vergiside hesaba katılır . TRT bandrolü hesaplanırken hem ÖTV hemde Gümrük vergisi katılır. KDV hesaplanırken ise bütün vergiler ve antrepo + ordino ücreti dahil edilir.

Bireysel olarak tabiki getirebilirsiniz ama yurtdışı fiyatlarına sınırı geçtiği için %18 ve %20 gibi bir vergi gelecek. Ürün pat diye oradaki fiyata buraya gelmesi mümkün değildir. Birde garantide problem yaşama ihtimali yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.