Şimdi Ara

Egreat R6S (229.90TL) - www.indirdik.com - En İyi Fiyat - Muhteşem Özellikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: korcerrah

birde HD tuneri olsaymış tadından yenmezmiş :P :P :P

Senın ihtiyacını ozaman Dreambox DM800 HD karşılar.

Birde bu tarz ürünler geri planda kalmaya başladı artık , Akıllı tv'lerin gelmesiyle.
    Tabii Akıllı tv'si olmayanlar için Egreat iyi bir tercih olucaktir.

Torrent kullanılacaklar için hiç düşünmesinler bu tarz ürünleri. performans alamazsınız.
  • Orijinalden alıntı: ocen76

1) Gerçek 3D Bluray ISO Medya Oynatıcı
    2) 77 Adet HD IPTV Kanalı gösterebilme ( 4 Adet HD Adult Kanal )

adultlar ne zamana kadar hocam 1 gun 1ay ?free lınkmı ?ucretlımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Fiyat normal piyasa fiyatı, neden sıcak fırsatlara açılmış anlamadım.

tamamen duygusal
  • futubox üyeliği ne kadar süreyle geçerli oluyor?
  • 3D göstermek sorun değil onu benim Popcorn'da yapıyor önemli olan 3D filmde altyazı göstermesi.. Half sbs ( side by side ) olan 3D filmlerde iki görüntü birleştiğinde altyazılarda birbirine giriyor.. Bunu düzgün gösterebilen bir medya oynatıcı ise çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

3D göstermek sorun değil onu benim Popcorn'da yapıyor önemli olan 3D filmde altyazı göstermesi.. Half sbs ( side by side ) olan 3D filmlerde iki görüntü birleştiğinde altyazılarda birbirine giriyor.. Bunu düzgün gösterebilen bir medya oynatıcı ise çok iyi..

Buna çok dikkat etmedim ama Bluray ISO'larda altyazıyı tanıyor ve orijinal altyazı gibi 3D olmasa da 2D ama karışıklık olmadan gösteriyor.

Özellikle en-boy oranı dolayısıyla altta üstte siyah bant kalan 3D filmlerde altyazı çok iyi oluyor, çünkü siyah zemine geldiği için odaklanma sorunu olmuyor.

• quote:

quote:

3D göstermek sorun değil onu benim Popcorn'da yapıyor önemli olan 3D filmde altyazı göstermesi.. Half sbs ( side by side ) olan 3D filmlerde iki görüntü birleştiğinde altyazılarda birbirine giriyor.. Bunu düzgün gösterebilen bir medya oynatıcı ise çok iyi..

Buna çok dikkat etmedim ama Bluray ISO'larda altyazıyı tanıyor ve orijinal altyazı gibi 3D olmasa da 2D ama karışıklık olmadan gösteriyor.

Özellikle en-boy oranı dolayısıyla altta üstte siyah bant kalan 3D filmlerde altyazı çok iyi oluyor, çünkü siyah zemine geldiği için odaklanma sorunu olmuyor.

Nette half sbs olan 3D filmler çok fakat altyazı sorunu var bu sorunu çözebilen kişi ya da medya oynatıyı bu fiyatlarda ise hemen alırım.

• Arkadaşlar bu indirdik.com un reklamlarını sitemde yayınlıyorum ama üyeleri saymıyor ?

sizden ricam 2-3 kişi deneme amaçlı sitemden reklamlara tıklayarak üye olabilir mi ?

http://wp.me/p1UguA-4Mp

tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: irfanturkguler

futubox üyeliği ne kadar süreyle geçerli oluyor?

Normalde 1 sene , ancak uyanırlarsa daha kısa
    (77 HD Kanal ve 4 HD Adult Kanal Gelmektedir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 11 Ağustos 2012; 16:32:42 >
  • quote:

quote:

quote:

Nette half sbs olan 3D filmler çok fakat altyazı sorunu var bu sorunu çözebilen kişi ya da medya oynatıyı bu fiyatlarda ise hemen alırım.

Bu cihazda bahsettiğiniz alt yazı sorunu yok ve düzgün çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Bu cihazda bahsettiğiniz alt yazı sorunu yok ve düzgün çalışıyor.

Yani ben 3d half sbs olan film ile onun altyazısını aynı klasör'e koysam bu cihaz altyazıyı sorunsuz gösterecek öyle mi?
  • Evet , gösteriyor.
    Hatta normal altyazıyı Half SBS yapıp filme uygun hale getirebiliyor.
    Böylelikle altyazı sorunları ortadan kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç mbit net lazım bu tv kanalları için? Kota falan sorun olacaktır büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Kaç mbit net lazım bu tv kanalları için? Kota falan sorun olacaktır büyük ihtimalle.

8 mb de sorunsuz izleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: laider

ooo, kumanda güzel görünüyor gerçekten.

desenize eski hatasının bedelini r6b sahipleri adına bizler ödüyoruz :)

Hocam r6b'de cihazın kumandayı algılayan bölümünde jelatin var onu kaldırın düzeliyor.

Gerçekten varmış (:
  • Futubox'a nasil giriliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Sipariş verdim. Gelince yorumlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: korcerrah

birde HD tuneri olsaymış tadından yenmezmiş :P :P :P

Senın ihtiyacını ozaman Dreambox DM800 HD karşılar.

Birde bu tarz ürünler geri planda kalmaya başladı artık , Akıllı tv'lerin gelmesiyle.
    Tabii Akıllı tv'si olmayanlar için Egreat iyi bir tercih olucaktir.

Torrent kullanılacaklar için hiç düşünmesinler bu tarz ürünleri. performans alamazsınız.

bu urun mu hocam_?

fiyatı uygun da baya

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-dreambox-dm-800-hd-85877854/detay

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.