Şimdi Ara

Egreat R900 PRO + WIFI (3D Bluray + 3D Bluray ISO Player) +çift hdmi çıkış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben genel anlamda himediadanda popcorn c200 den memnunum.Her ikiside hemen hemen tüm filmlerimi oynatıyor Bluray oynatıcı filan almayı düşünmüyorum.Bütün fiilmlerim 2 tane hard discte .Cd ile filan uğraşamam.Filmlerimin tamamı 1080 p ve 720 p.Oyüzden bu cihazlara pek laf söylemem bence işinin hakkını veriyorlar.Orjinal film izlemek isteyen bluray oynatıcı alsın bence.Bu cihazları hitap ettiği kesim internetten hd film ve iso 3d filmleri kaydetip izleyenler. bunlarda da müthiş başarılılar.Benim cihazlarımın açmadı hiç bir film yok.
    Ancak tek şikayetim ve içinden çıkamadığım husus şu:Bir kaç arkadaşta da aynı sorun var.Hi media hd seslerde takılma yapıyor veya hiç açmıyor.Bende 3 d özellikli pioner var.Popcornda hiç sorun yokken hi mediada hd sesleri alamıyorum mecburen 5.1 dts seçeneğinde dönüyorum.yENİ YAZILIMLA İŞ ÇÖZÜLÜRMÜ SANMIYORUM .Çünkü Denediğim egreat da aynı ..Demekki realtek chipte bir sorun var.Yabancı forumlarda 7.1 hd ses alamıyanlar var.Ama şaşırtıcı olan arkadaşın denonunda o sorun yok.Pio ile mi anlaşamadılar anlamadım:)).Ama POPCORN HD SESLERDE DE MÜTHİŞ AMA 3 D FİLM İZLEMEK İMKANSIZ.
    r 900 ü özellilke hd ses için denemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Sadece Philips üretiyor. HMP3000 ve HMP5000 diye 2 modelleri var. İstersen WD de üretiyor, onlarınki de güzel cihaz. Ama bunların hiçbiri 3D ISO açmaz. MKV'yi hepsi oynatır, sadece MKV oynatsın dersen seçenek çok.

Aslında onları da philips üretmiyor , fason olarak ürettirip kendi markasını koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 22 Haziran 2012; 12:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: universteli

Nasıl yani blu ray disc leri oynatmayan bir player mı var bu aletin üzerinde ??? böyle bir saçmalık olamaz !!!!

Saygılar

aynen öyle

sen hangi taraftasın önce ona karar ver

r900 pronun yok da blu-ray lisansı sizin getirip sattığınız himedia ve r6s r160ların var mı?

en azından kopya da olsa blu-ray oynatıyor ya ona bak orijinal olmasa da kopyaları sebil gibi her yerde bulmak mümkün

Ben her zaman doğrunun yanındayım

• Demekki bu alem cihaz çöplüğüne dönmüş. Bir şey var ama hep bir kaç şey eksik bırakılıyor ve bence bilinçli olarak yapılıyor.İleride de çok ekstrem gelişmeler olmazsa bu böyle devam eder gider.En iyisi benim bir orj.player almam olacak heralde zira hem orj.filmleri hemde kopyaları usb den seyredebilme imkanı var.Ancak memleket de alacak player yok.Neden derseni dah bir çok markanın 2012 modeli ülkeyegiriş yapmamış.Sitelere bakıyorum hep seri sonu ürünler. yılın bitmesine 5 ay kaldı hala 2012 ürünler gelmedi.Adamlar 3-4 ay sonra 2013 ün ürünlerini yavaş yavaş tanıtmaya başlar.Yani anlayacağınız sürekli geriden geliyoruz para da çözmüyor bazı şeyleri.Örneğin Philips ile görüştüm 2012 bluray modeli yok adamların düşünebiliyormusunuz böyle bir marka için utanç verici bir durum.Bana verişlen cevap ise Eylül ayını beklemelisiniz oluyor.İyide yıl bitiyor dedim siz dalgamı geçiyorsunuz.Adamlar ürün göndermiyor yapabileceğimiz bir şey yok cevabı alıyorum. Gelde çıldırma akadaş....

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

olur olur blu-ray lisansı alamazsanız mecburen kopya blu-rayleri oynatırsınız ayrıca realtek değil sigmada orijinal blu-raylerde sorun çıkarıyor

yani bu aletler orijinal blu-ray oynatmak için değil

Dune HD MAX ve Smart B1 ile son çıkan yazılımlar ile artık açmayan BD yok gibi birşey

Sizden almış oldugum dune d1 turkce bluray oynatamiyordu(region kilitlileri) sebebi Çin bölge kodlu olmasıydı, o problem çözüldümü, cihaz her region kodlu ısoyu oynatıyormu şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

olur olur blu-ray lisansı alamazsanız mecburen kopya blu-rayleri oynatırsınız ayrıca realtek değil sigmada orijinal blu-raylerde sorun çıkarıyor

yani bu aletler orijinal blu-ray oynatmak için değil

Dune HD MAX ve Smart B1 ile son çıkan yazılımlar ile artık açmayan BD yok gibi birşey

Sizden almış oldugum dune d1 turkce bluray oynatamiyordu(region kilitlileri) sebebi Çin bölge kodlu olmasıydı, o problem çözüldümü, cihaz her region kodlu ısoyu oynatıyormu şimdi?

Müşterilerinize ilgi sizde kocaman bir SIFIR bunu anlamış oldum

Kesinlikle sizden bir daha ürün almayacağım,daha önceleride birkaç sorum olmuştu (sizden aldığım üründen sonra)günler geçiyor ama cevap gelmiyor.Bunun sonucunda ya sorduğum konularda birşey bilmiyorsunuz yani sattığınız ürünün tüm özelliklerini bilmiyorsunuz yada cevap verme gereği duymuyorsunuz(bence 1. şık)ama saolsun forumdaşlarım cevaplamışlardı eksik olmasınlar

• Biraz araştırmacı olsanız , sorduğunuz soruların cevabını onlarca defa forumlarda cevaplandığını görürdünüz.
    Ayrıca forumlardan cevap alamadığınız soru var ise bize telefon veya mail ile de sorabilirdiniz.
    Ben size yine cevap veriyim.

Dune HD MAX ve B1 için bluray ve DVD lerin bölge kodunu kaldıran yama :

ftp://ftp.hd-players.com/Firmwares/DuneHD/misc/dune_service_region_switch/dune_service_region_switch.dsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 3 Temmuz 2012; 13:50:58 >
  • bolge kodu problemi yok dune larda,yukarıda popcorn hour vermıs lınkı zaten,

zip li dosyayı usb veya hdd ıcıne atın ok leyın sorun cozulur.

sadays sigma beklıcez ama cıkmaz bu yıl galıba..
  • benim realtekle bir daha işim olmaz mecburiyetten kullanıyorum sigma çıktığı gün alacağım kaç para olursa olsun
  • Sayın Sadays benim hd bozuldu.Daha doğrusu dahili görmemeye başladı.Hd filmleri usb ile başka bir disce aktardım.Bozulan hd i hi mediada formatladım.Daha önce cihazın icinde görmeyen hd görmeye başladı..
    Testlerim devam ediyor.Belkide bizm h.d sorunu cihazda formatla düzeliyordur.Yarına kadar anlrım..
  • Himedia'daki sorunun bu şekilde çözülebileceğini ben de tahmin ediyorum ama içi film dolu bir diski başka yere aktarıp tekrar formatlamak zor iş.

Benim bir sonraki nesil işlemcisinde Realtek'ten hala umudum var. Bence piyasaya eksiksiz bir işlemci ürecekler. Sigma'nın VP6, H263 gibi kodekleri desteklememesi, Dune'un flv formatını tanımaması büyük eksiklik. Bilgisayarda dönüştürme yapmak hoşuma gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 14 Temmuz 2012; 19:29:53 >
  • Vermiş oldugunuz linkteki dosyalar indirilmiyor daha duzgun bir yere yonlendirirseniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali beyendi

Sayın Sadays benim hd bozuldu.Daha doğrusu dahili görmemeye başladı.Hd filmleri usb ile başka bir disce aktardım.Bozulan hd i hi mediada formatladım.Daha önce cihazın icinde görmeyen hd görmeye başladı..
    Testlerim devam ediyor.Belkide bizm h.d sorunu cihazda formatla düzeliyordur.Yarına kadar anlrım..

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Himedia'daki sorunun bu şekilde çözülebileceğini ben de tahmin ediyorum ama içi film dolu bir diski başka yere aktarıp tekrar formatlamak zor iş.

Benim bir sonraki nesil işlemcisinde Realtek'ten hala umudum var. Bence piyasaya eksiksiz bir işlemci ürecekler. Sigma'nın VP6, H263 gibi kodekleri desteklememesi, Dune'un flv formatını tanımaması büyük eksiklik. Bilgisayarda dönüştürme yapmak hoşuma gitmiyor.

boşuna denemeyin ben onu da denedim gene aynı gene aynı gene takılma gene görmeme artık usbden devam

yeni bir oynatıcı alana kadar

• Dahili hd i formatladıktan sonra gördü.3 d 2 film izledim süper.Ama bu seferde torrent calışmıyor ki benim icin cok önemlı.Evde wd marka başka hd de hic bir sorun yok.Sorunlu olan seageta.Torrent calışsaydı sorun yoktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali beyendi -- 15 Temmuz 2012; 16:11:12 >
  • Sadays torrent de düzeldi.Hdd yi pc de hatalrını düzelt dedim ve sonra hi media ya dahili hd olark taktım.Hic sorun yok.Bence sorunlarımız kaynağı hdd den.Şuan herşey cok cok iyi..
    İzlemeye devam:)
  • quote:

3D projeksiyonu ve 3d tvsi olup ta amfisi 3d olmayanlar gözünüzü açın

hem 3d görüntü hem hd sesler aynı anda böyle bir olay oppoda bile yok (çift hdmi var da isolar ve altyazı muhabbeti sorunlu)

hocam bu ürünü almak üzereyim bir arkadaşa sipariş verdim yyanlız bir kac şey aklıma takıldı Egreat kendi sitesinde ürünün tanıtımı yok vede hiç bir yazılım güncellemesi gözükmüyormu forumları falan araştırdım hiç bişey bulamadım ürün Egreat kendi cıkardıgı resmi bir ürün degilmi birde bu ürünü aldıktan sonra firmware update leri olsun yada başka sorunları olsun nerden bilgi alabilicem saygılar

• internette yaptığım araştırmalar sonucu bir alman forumunda firmware buldum muhtemelen r300 ile aynı firmwarei kullanıyor

http://www.egreat-hd.de/forum/archive/index.php/thread-632.html#10

http://www8.zippyshare.com/v/28157911/file.html

Hatta CS modlusu bile var

http://www5.zippyshare.com/v/91348534/file.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Ağustos 2012; 17:26:26 >

• quote:

internette yaptığım araştırmalar sonucu bir alman forumunda firmware buldum muhtemelen r300 ile aynı firmwarei kullanıyor

http://www.egreat-hd.de/forum/archive/index.php/thread-632.html#10

http://www8.zippyshare.com/v/28157911/file.html

Hatta CS modlusu bile var

http://www5.zippyshare.com/v/91348534/file.html

Zorla aldıracan he

Sen bize Sigma chipli bulsana

• onu da buluruz işimizin adı ne?
  • Bekliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.