Film harbıden çok güzeldi..Serseri arkadasım benım dicem herseyi demiş zaten...
5)o filmdeki çocuk MAL
abisi daha çocuk o
film bana 50 adım ötede çekildi merak edipte 1 kere gitmedim filmine de gitmem konusu ofsayt bikere geçiniz...
GitmeLiydim biLiodum :'(
gidicem haLA vizytondamı hayattan uzak t kaLdım bu 2 haftadır :)
kim ne derse desin iyi bir turk yapımı.duygusallık süperrrrr bencee.....kesin kez hoslanacagınız bir yapımm.sesler de guzelll.cekim yeride kastamınuy musss.
ben çok beğendim tavsiye ederim
eski türk adetlerini anlatıyor.
Çok kötü bir film diil. Ama çok iyi de sayılmaz....
film 3 hafta sonunda 453.527 kişi tarafından izlenmiş
iyi izlenmiş. türk sinaması iş yapmaya başladı. böylece türk filimlerde çoğaldı.
Biraz önce filmden yeni geldim,arkadaşlar bu filmi hiç hafife almayın,genelde yorumlar Nurgül Yeşilçay üzerine odaklanmış.Bazı arkadaşlar epey açıldı saçıldı demiş ama katılmıyorum,filmde erotik denilebilecek sahne süresi 30 saniyeyi geçmez,senaryoda erotik sahneye müsait yetecek de artacak kadar malzeme ve durumlar varken dahi açık saçık sahne çok az,ne Türk filmleri var erotizm üzerine iş yapan ama bu filmde bu yok işte bu Atıf Yılmaz farkı,hakikatten tebrikler
Filmin ise esas ana konusunu hissettirmeye özen göstermişler.Kendinizi birkere eğreti gelin yerine koyar mısınız?Günümüzde bu gibi durumlar herhalde kalmadı artık ama zamanında böyle insanlar gelmiş geçmiş.Gelinlik giymek her genç kızın rüyasıyken(hele hele Türkiye'de) kaderlerine boyun eğmek zorunda kalarak eğreti gelinliği kabullenmiş olmanın ne demek olduğunu,neler hissedilebileceğini bir düşünün.
Final ise ilk başta çarpıcı gelmiyor gibi görünse de,düşündüğünüz zaman birbirini seven iki insanı her ne olursa olsun ayırmamanın kutsallığına cahil,bıçkın,sözde namus bekçisi! bir delikanlı bile boyun eğiyor
Sonuç olarak bu Türk filminin artıları eksilerinden çok fazla,izlenmeyi hak ediyor
eğreti gelin gelin kaynanayı çağrıştırıo.. zate nurgul y.çay onuo. yorumlar kötü. önyargılıyım bu filme. isminde meymenet yok zaten.. ona gideceğine daha gzl fıstık gibi filmler var cinemada....
izlemedim hangı kanalda cıkıyo
güzel kardeşim sinama da oynuyor ne kanalı
Valla ben izledim, beğendim. Bence son zamanlarda yapılan en güzel Türk filmlerinden birisi. Sinemaya giderken gene hayal kırıklığına uğrayacağım diye düşünüyordum ama öyle olmadı. İzlemenizi tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
güzel kardeşim sinama da oynuyor ne kanalı
ıyıde bunda gulecek ne var bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp
ıyıde bunda gulecek ne var bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp
eh bea sende amma alıngansın ayrıca hiç üste çıkmaya çalışma üstteki mesajları okuma gereği duysaydın görürdün sinemada oynadığını. ayrıca güleceğim zaman sana soracak değilim töbeeee
sen once bayanlarla konusmayı ogren... bana soracak degılsın tabı neye gulersen gul senınle ugrasamam
valla bayan olman bi şey değiştirmez, sen de biraz sakin olmayı öğren, ben de seninle uğraşamam...
bu arada filmin müziğini buldum isteyene pm ile adresi yollayabilirim