Şimdi Ara

Egzama için ilaç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
30.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonslayer05

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

mama değişikliği yapıp "yani kaliteli mama kullanıp" veteriner hekim eşliğin de gözlem yapmak da fayda var. Eğer yara varsa biran önce veteriner hekime danışmak lazım. Ancak belki dönemsel olarak'da tüy döküyor olabilir. Eukanuba Doğal somonlu'yu tavsiye ederim.

Şuan başka mama yiyor. Aslında mama tavuklu olursa köpek tüy öküyor ama benimkiside Lamb yemiyor hep chicken'lı.
    Şuan oturduğu zaman görüyorum deri katlanıyor. Sanki çok zayıflamış. Ama yara falan yok.

anladım yani tavuklu mamalar biraz sıkıntılı olabiliyor yani aslında değil de, en azından benim kendi köpeğim de ve çevremdekiler de gördüğüm kadarı ile tavuk etli sıkıntı çıkartıyor. Kuzu yemiyorsa Dana, Balık ve Geyik etli olanları var illa ki yiyecektir. Kuzuyu da yer de biraz uğraştırır, zorlamak lazım.

Lamb yanında chicken veriyorum, chickenı fazla atıyorum ki, onu yerken arada lamb'da yesin diye. Acaba mix yaparsam bi zararı olur mu?
    Eğer tavuk köpeklerde tüy dökmeye sebep oluyorsa, tavuklu neden satıyorlar onuda anlayamadım...

• synaX:Lecter kullanıcısına yanıt
    tavuklu hepsinde sıkıntılı değil bazıları hayvanlar biraz daha hassas oluyor. Ondan, mix yapmanız da sıkıntı yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 16 Ocak 2014; 21:30:33 >
  • Merhaba,
    Egzama, kaşıntı, kepek, tüy dökümü gibi problemleriniz varsa 'Derma-champ' diye bir ürün var. Şampuan özellikli aynı zamanda bir ilaç. Siz deri hastalıklarında normal tedavinizi devam ettirin, tedavinin kalıcı olması sorunların tekrarlanmaması için de 'Derma-champ' ile düzenli yıkayın köpeğinizi. Uzun süren güzel bir kokusu da var. Bence değerlendirin, geçmiş olsun.
  • sametkalpakci kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirme için
  • quote:

teşekkür ederim bilgilendirme için

Rica Ederim, geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar merhaba benim 3 aylık amerikan staffordshire terrier amstaff köpeğim var.dana etli kuru mama meyve ve yemeğimi yedikten sonra tavuk kemiklerini de veriyorum. Son bir haftadır keyifsiz,kusuyor,midesi gurul gurul ötüyor ama açlıktan değil,sürekli uyuyor,kustuğunda plastik vb şeyler çıkartıyor. Büyük tuvaletinde de sorun yok. Herşeyini gozlemliye biliyorum çalışmadığım için. Aldığım dan veri bütün aşılarını yaptırdım,bugün mide iltihabı için olan aşısını yaptırmaya veterinere götürcem,sizce ne olabilir problemi köpeğimin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ekzema, tüy dökülmesi ve ona benzer hastalıklar için CAfortan vitamin kompleksi tavsiye ederim. Cafortan Almanyada en çok satılan ve önerilen vitamin kompleksi. %100 Almanya'da Fortan isimli bir firmadan üretiliyor.
    İyi akşamlar
     Egzama için ilaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.