Şimdi Ara

Egzoz Fan Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasanın arka tarafına takmak için bir fan almıştım.Fakat anakartın üstünde fanı nereye takacağımı bulamadım,bir fan girişini işlemci bir tane de kasa ön fanı kullanıyo anakarttan.Anakartta başka giriş mi yok anlamadım. Eğer başka giriş yoksa fanı farklı yollardan bağlamam mümkün mü?
    Anakart da Asus P8H61 M-LX.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fanin yaninda 4pin molex baglanti araci verilmis olmali onunla baglanti yapabilirsn yada fandan cikan siyah kabloyu psudan cikan siyaha, kirmiziyida psudaki sariya bagla..
  • Cvp için teşekkürler,öyle bi parça var sanırım.onu nereye bağlıycam.bi de küçük üç delikli fan bağlantı ucu var
  • psudan cikan o kabloya uygun bir sey var ona baglayacaksin kucuk olanida fana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyaz10

Kasanın arka tarafına takmak için bir fan almıştım.Fakat anakartın üstünde fanı nereye takacağımı bulamadım,bir fan girişini işlemci bir tane de kasa ön fanı kullanıyo anakarttan.Anakartta başka giriş mi yok anlamadım. Eğer başka giriş yoksa fanı farklı yollardan bağlamam mümkün mü?
    Anakart da Asus P8H61 M-LX.

bir tarafı molex erkek ve dişi diğer tarafı 3 pin fan soketli kablolar var..2 bilemedin 3 tl ye istediğin bilgisayarcıya git sor verirler..uygun bir zaman resiminide ekleyeyim..hatta aşağıdan direk bakın
    http://www.computerstar.co.uk/products/fans---cooling/fan-molex-internal-power-splitter-adapter-for-fan-molex-cable.html
    sorun çözülmezse başka yöntemlere bakalım...iyi forumlar

• http://www.madeingamer.com/index.php?route=product/category&path=135

eğer istanbulda iseniz burada tüm dönüştürücüler var
  • Cevaplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzoz fan önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.