Arkadaşlar aranızda işlemcinin üzerindeki heatsink artı fanı çıkarıp çalıştırmayı deniyen oldumu? Sorduğuma göre ben yapnıtım tahmin edebileceğiniz gibi; 450 Mhz de çalışan 300a mı çıplak olarak çalıştırdım parmağımıda işlemcinin çekirdeğinin üzerine koydum.İnanırmısınız 2sn içinde elimi yakacak kadar hızlı bir şekilde ısındı işlemci. Şimdi bunu niye yazdım diyeceksiniz? Sadece aranızda benim gibi deliler varmı onu merak ettim..
Herşeye Rağmen 300A(@450)
Bunu zamanında Cyrix PR266 MX işlemcide denemiştim. Hiç iyi olmuyor. İşlemci yanmamıştı ama elim yanmıştı.
ben slot biboarda p3 için jumperle bi çevirici kullandım oradan jumperi yanlışlıkla dual cpuya getirince bide fan takmayınca elimin yanmasına gerek kalmadı çünkü işlemciden çatır çutur sesler geldi birdahada ısınma sorunu olmadı hehe :))))
Acaba bende yapsammı? :) Siz delimisiniz ya daha sistemimi yeni aldım :PP
p3 800 tırnağımın hemen üstündeki derinin su toplamasına yol açmıştı bende ohaaaa bu kadar mı ısınılır demiştim bu aradawww.darkhardware.com adresinde fansız çalışan bi amd athlon işlemcisinin yanışını gösteren video var izleyin isterseniz baya eğlenceli :))))