Ehehe Kankalar Boşalmış Yine Bankalar Alemde en iyi esmerler çalkalar Hadi Söylensin Şarkılar
Donanım haberi kıskananlar Gözü Aç Ağzı kokanlar Bu yazıma ağzı açık bakarlar Sizi Gidi Tipsiz Şoparlar
Esti yine poyrazla karışık seher DH ye üye olursan eğer Anlayacaksın DH Herşeye değer Bu alemde DH Forever
Gel sende burda hayatı yaşa Burası DH Paşa En İyi Dostluk burada Hadi ne duruyorsun orada
Şiir uydurabilenler felan katkıda bulunurlarsa sevinirim Tüm Dh liler için yazdım Dh İle ilgili fıkra masal hikaye uyduran burada paylaşşın bende aklıma geldikçe ekleyeceğim
Yorum YOkk!!!
Konu Düşüyo aşşağı
ınam çok içli
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
ınam çok içli
27 kişi 1 yourm fevkaladenin fevkinde
27 kişi yorumunu okunma sayısana göre yapıyorsan asıl sen fevkaladenin fevkindesin.
Misal sırf ben 26 kere girdim okumak için.
quote:
Orjinalden alıntı: eray.gns
27 kişi yorumunu okunma sayısana göre yapıyorsan asıl sen fevkaladenin fevkindesin.
Çok mu anlaşılmaz yazmışım ki 26 kere okumak için girdin
ben de girip girip çıkıyorm...
ama tutmıcak gibi ya...
quote:
Orjinalden alıntı: ertuyu
quote:
Zevk meselesi.
Her girişimde 1 satır okudum.
+
her boşluk içinde 1 kere girdim çıktım yanında 2 kerede avatar ve imzanı incelemek için girdim.
Oldu mu ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ertuyu
quote:
Zevk meselesi.
Her girişimde 1 satır okudum.
+
her boşluk içinde 1 kere girdim çıktım yanında 2 kerede avatar ve imzanı incelemek için girdim.
Oldu mu ?
Sen HEr konuyu Böyle okuyon herhalde bir yazıyı 2 saatte okumak Fevkaladenin Fevkindesin
Hayır bu sadece sana ve senin topicine karşı uyguladığım bi yaklaşımdı...
Neyse ... Küfür etsem bu kadar cevap yetiştirmeye çalışmazdın heralde...
Bu arada sağol fevkaladenin fevkinde kelimesini yanlış anlamayacak kadar kişilik sahibi birisiyim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme