Şimdi Ara

EHLİYET ALMA SÜRESİ - RANDEVU ALMA TAKTİĞİ (ANLATIYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda çok soru soran arkadaş var bende bunlardan biriydim alana kadar şimdi anlatmak istiyorum ki arkadaşlarımız arayıp durmasın akıllarında soru işareti kalmasın...

Ehliyete yazıldıktan sonra hevesle derslere gittim ama çok uzun sürdü ve ara falan vermek yoktu ilk 20 dakika dinlemeye çalıştım sonra baktım aynı şeyleri uzun uzun anlatıyolar uyuya kalmışım uyanınca hala dersin bitmediğini görünce telefonla oyun oynadım ve bir daha derse gitmeye tövbe ettim

Arkadaşlar derslere gitmenize hiç gerek yok.Son gün sınava saatler kala internetten önce ki sınavlarda çıkmış soruları çözdüm yanlış yaptıklarımın doğrularına baktım ve sınava gittim.Zaten sınav sırf mantık üzerine 10-15 dakika sürdü sınav kalan sürede yattım uyudum sınavdan 86 aldım

Direksiyon dersleri süresini siz belirliyosunuz bana 1.5 saatten 4 gün ders yazdılar.Ben zaten aktif olarak istanbulda araba kullanan birisiydim ama otomatik vites kullandığım için korkuyordum ilk derse gittim.Hoca arabayı verdi baktı direksiyon hakimiyetim iyi hiç dokunmadı 1.5 saat boyunca istanbulda turladık öyle eğlenceliydi..

2.derse ve 3. derse üşengeçlikten gitmedim ama sonra korktum sınavdan kalırım diye son derse gittim diğer dersler için telafi istedim ders yazmayı kabul ettiler.O gün sınav yerine gidip 1.5 saat boyunca sınavda olcaklara çalıştık turladım,park ettim turladım park ettim böyle geçti ama baya sıkılmıştım diğer günlere ders yazdırmadım.

Sınav günü geldi bende bir telaş tabi parktan korkuyorum internetten okudum yok lastikler çizginin 1 cm kenarında diye adamı indirmişler falan.Sınavdan önce kesinlikle sınava girenlerin yorumlarını okumayın. Neyse gittim sınava biraz erken gidip sınava girenleri inceledim hocalarla konuştum nasıl davranıyorlar falan diye baya katılar 1 şans daha verirler en kötü ama 2. hatada bırakırlar dediler.Sınava girdim arabaya biner binmez muhabbete başladım zaten komisyondakilerde okul müdürüydü sıcakkanlılardı.Heycanım sohbet ederek bastırdım sonra rahat rahat kullandım.O sınavdanda geçtim.

6 gün sonra cumartesi günü sertifikam çıkmış mesaj geldi gelip alın diye pazartesi gidip aldım salı günü yani dünde emniyete gidip verdim.Haftaya salı gel al dediler istanbulda 1 hafta süre biçiyorlar yani.

Randevu alma taktiğine gelirsek ;

Sertifikanız çıktı gelin alın mesajını gördükten sonra cumartesi akşam 8 gibi girdim randevu sitesine.Dosyalarımı yetiştiririm önceden randevu alayım diye düşündüm.Pazartesi,salı ve çarşambaya bütün yerler ve saatler boştu.Ertesi gün girdiğimde hepsi alınmıştı. Size tavsiyem randevu için dosyanızı alıp evrakları toplamayı beklemeyin sertifikanız çıktığı an girip alın,iyi forumlar

• direksiyon sınavına girmeden önce randevu almamızın bir sakıncası varmı. eğer sınavdan kalırsam randevuyu iptal edebiliyorum bu nedenle sınava girmeden önce randevu almak istiyorum alsam birşey olurmu ?
  • murathonda12 M kullanıcısına yanıt
    Birsey olmaz ama iptal secenegi yok dikkat edin, sadece tarihi ileri atma seceneginiz var iptal edemiyorsunuz yani.iptal olmasi icin randevu gunu gitmeyip randevuyu gecirmeniz gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Gün Öncesine rapor alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.