Şimdi Ara

ehliyet harci hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar.Ben haftaya emniyete gidip ehliyetimi alicam bugun harci yatirsam sıkıntı olur mu harç miktarı degisebilir mi yada aydan aya mı değişiyor ? Yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

İyi gunler arkadaslar.Ben haftaya emniyete gidip ehliyetimi alicam bugun harci yatirsam sıkıntı olur mu harç miktarı degisebilir mi yada aydan aya mı değişiyor ? Yardim ederseniz sevinirim

bu sene ayni ehliyet cikarma 107 tl b harci ise 346.63 tl dir seneye zam yaparlar emniyete dosyayi verdin memur haftaya gel derse ehliyet alirken ehliyet cikarma parasini veriyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

quote:

İyi gunler arkadaslar.Ben haftaya emniyete gidip ehliyetimi alicam bugun harci yatirsam sıkıntı olur mu harç miktarı degisebilir mi yada aydan aya mı değişiyor ? Yardim ederseniz sevinirim

bu sene ayni ehliyet cikarma 107 tl b harci ise 346.63 tl dir seneye zam yaparlar emniyete dosyayi verdin memur haftaya gel derse ehliyet alirken ehliyet cikarma parasini veriyorsun

İstanbuldan harcı yatirip baska ilden ehliyeti alsam sıkıntı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 10 Ekim 2014; 10:32:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

quote:

İstanbuldan harcı yatirip baska ilden ehliyeti alsam sıkıntı olur mu

sikinti olmaz yasalar degisti dosyayi nerden aldiysan baska sehirden yapabilirsin emniyete halledersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende hazır konu varken birşey soracam. Şimdi maliyeye para yatırmamız gerekiyormuş . Benim yerime arkadaşım parayı yatırabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cdogru33

Bende hazır konu varken birşey soracam. Şimdi maliyeye para yatırmamız gerekiyormuş . Benim yerime arkadaşım parayı yatırabilir mi ?

Bankaya da yatırabilirsin diye biliyorum. Bence kimin yatırdığı önemli değil yeter ki para gelsin der Devlet
  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Benim kurs bankaya yatırabilirsin demediyse yatırılmıyordur :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdogru33

Benim kurs bankaya yatırabilirsin demediyse yatırılmıyordur :)

Vakıf Bank, Halk Bank, Ziraat Bankası

bu bankalara yatırabilirsin. Ehliyet kurslarının her dediğine inanmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.