Şimdi Ara

Ehliyet için ilçeden almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum forumda yeniyim daha onceden kaydoldum merak saldim foruma soruma geceyim beyler simdi ben bugunki direksiyon sinavini gectim rahat bi sekilde gectigime eminim pazartesi falan gidip dosyami alacam surucu kursundan sorum şu.simdi biz merkeze bagliyiz ama merkezde en erken subata randevu var acaba ben bi ilceden alabilirmiyim ehliyetimi bu arada sanliurfaliyim bozova ilcesinde 30 dkda ehliyeti yapip veriyorlarmis oyle bi imkanimiz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediğin yerden alabilirsin istersen git izmirden al o derece yani turkiye sınırlari icerisinde herhangi bir emniyet mudurlugunden alabilirsin ben istanbul / başakşehirde oturuyorum istanbul / zeytinburnundan aldim ehliyeti daha 2 gun oldu. Arkadaşın memleketine gitmesi gerekiyordu burda girmisti sinava gitti sivasta aldi oluyor yani yeterki kursdan dosyalari al. ALLAH kaza bela göstermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayazar

Selamunaleykum forumda yeniyim daha onceden kaydoldum merak saldim foruma soruma geceyim beyler simdi ben bugunki direksiyon sinavini gectim rahat bi sekilde gectigime eminim pazartesi falan gidip dosyami alacam surucu kursundan sorum şu.simdi biz merkeze bagliyiz ama merkezde en erken subata randevu var acaba ben bi ilceden alabilirmiyim ehliyetimi bu arada sanliurfaliyim bozova ilcesinde 30 dkda ehliyeti yapip veriyorlarmis oyle bi imkanimiz var mi ?

İstediğin il ve ilçe emniyet müdürlüklerinden alabilirsin ama sertifikan hemen 2 günde cıkmaz. Biraz beklemen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.