Şimdi Ara

Ehliyet Kartı Alımı (Randevu, Ücret vs.) Bilgisi Olan Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar haftalardır randevu arayışındayım bugüne kısmetmiş ayın 5ine sürücü belgesi randevusu aldım fakat parmak izi bölümünde tarih falan çıkmadığı için parmak izi randevusu alamadım.

Sizce bir sorun olur mu?
    Nereye kaç Tl yatırmam gerekiyor? Ek ücrt talep ediyorlar mı?
    Trafik şubeye mi yoksa genel müdürlüğe mi gidip işlem yaptırmam gerekiyor?

Aklıma takılanlar bunlar şimdiden teşekkürler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 382 lira ziraat halk ve vakif bankasina b sinifi ehliyet icin harc yatiriyorsun. Trafik subeyede 119 lira kart ucreti veriyorsun. Parmak izi icin randevu almaya gerek yoktur sanirim. Ben sakaryadan aldim ehliyeti randevusuz

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    tamam sağolun hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

382 lira ziraat halk ve vakif bankasina b sinifi ehliyet icin harc yatiriyorsun. Trafik subeyede 119 lira kart ucreti veriyorsun. Parmak izi icin randevu almaya gerek yoktur sanirim. Ben sakaryadan aldim ehliyeti randevusuz

Hocam konuyla alakasız ama bir soru sorayım size. Siz ehliyet kursundan dosyanızı alırken sizden de 30 tl istediler mi?
  • Hayir dostum istemediler

• Benden de isteMEdiler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Karanlık

quote:

382 lira ziraat halk ve vakif bankasina b sinifi ehliyet icin harc yatiriyorsun. Trafik subeyede 119 lira kart ucreti veriyorsun. Parmak izi icin randevu almaya gerek yoktur sanirim. Ben sakaryadan aldim ehliyeti randevusuz

Hocam konuyla alakasız ama bir soru sorayım size. Siz ehliyet kursundan dosyanızı alırken sizden de 30 tl istediler mi?

SEM Sürücü Kursu mu yoksa??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bihiss

quote:

quote:

Yok o değil dostum. Normalde herkes 500 tl den yüksek fiyata kayıt ederken bunlar 450 ye kayıt etmişti beni bu yüzden sesimi çıkartmadım 30 tl dosya parası istemelerine.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bihiss

quote:

quote:

Yok o değil dostum. Normalde herkes 500 tl den yüksek fiyata kayıt ederken bunlar 450 ye kayıt etmişti beni bu yüzden sesimi çıkartmadım 30 tl dosya parası istemelerine.

Bizimkiler de heryerden bisey cikariyo nerden yazıldıysam bu saçma sapan kursa. Benden sınav giriş belgesini alırken 50tl almışlardı bakalım daha neler çıkacak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.