Şimdi Ara

Ehliyet Kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 20.Ağustos.1997 doğumluyum ve herkes gibi bende yaşımı doldurunca ehliyetimi almak için yollara revan olucam.
    Bu durumu Peder'e(BABA) danıştım, babam duruma sıcak baktı ve şöyle dedi :(Almanya'dan aldı Ehliyetini babam)''ben 18 yaşından önce yazıldım ehliyet kursuna ve sınavları kazandım ve 18.yaşıma girdiğim gün gittim direk ehliyetimi aldım'' dedi.Bende bunu duyunca boşu boşuna 18 yaşına girip yazılacağıma kursa günden kaybetceğime gideyim önceden yazılayım diye düşündüm ve günden kazanayım dedim. Yani şuan 17 yaşındaysam boşu boşuna 20ağustos2015 yazını beklemeyim nisanda felan yazılayım diye düşündüm Doğum günüm gelincede ehliyetimi alırım Ancak bu sistem Türkiyede işliyor mu onu bilmiyorum? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
     Ehliyet Kurs

• quote:

Orijinalden alıntı: domuz31

Arkadaşlar ben 20.Ağustos.1997 doğumluyum ve herkes gibi bende yaşımı doldurunca ehliyetimi almak için yollara revan olucam.
    Bu durumu Peder'e(BABA) danıştım, babam duruma sıcak baktı ve şöyle dedi :(Almanya'dan aldı Ehliyetini babam)''ben 18 yaşından önce yazıldım ehliyet kursuna ve sınavları kazandım ve 18.yaşıma girdiğim gün gittim direk ehliyetimi aldım'' dedi.Bende bunu duyunca boşu boşuna 18 yaşına girip yazılacağıma kursa günden kaybetceğime gideyim önceden yazılayım diye düşündüm ve günden kazanayım dedim. Yani şuan 17 yaşındaysam boşu boşuna 20ağustos2015 yazını beklemeyim nisanda felan yazılayım diye düşündüm Doğum günüm gelincede ehliyetimi alırım Ancak bu sistem Türkiyede işliyor mu onu bilmiyorum? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
     Ehliyet Kurs

18'ini doldurmadan(20 Ağustos 1997) sınavlara girmezsin bununla birlikte kayıtta olamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Kursu Fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    Ehliyet
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.