Şimdi Ara

Ehliyet kursuna kayıt oldum sınav hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam,Bugün ehliyet kursuna kayıt oldum ekimdeki sınav için. Arabalarla aram pek iyi degildir, trafiklede Hiç bişey bilmeden soruları cöziyim dedim 65-70 de kalıyorum. Sınava nasıl calışmalıyım kitabı okuyup kitaptaki soruları cözsem yeterli olur mu ? Motor ve trafikte sıfırım. İlk yardım kolay diye düşünüyorum

• geçmiş soruları çöz kursun dersleri vardır onlara git mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor kolay trafik de öyle en zoru ilkyardım bana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son 2 gün çalışmıştım ona çalışmak denirse tabii

Geçmiş soruları çözdüm sadece 80 üzeri alıyordum dedim gerek yok geçeriz heralde sınavda da 84 le geçtim sorular çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

Ben son 2 gün çalışmıştım ona çalışmak denirse tabii

Geçmiş soruları çözdüm sadece 80 üzeri alıyordum dedim gerek yok geçeriz heralde sınavda da 84 le geçtim sorular çok kolay.

Benim temel yok hiç hocam yani 20 yaşındayım suana dek hiç alakam olmadı bu işlerle :D sanırım kurstaki derslere gitsem iyi olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

Ben son 2 gün çalışmıştım ona çalışmak denirse tabii

Benim temel yok hiç hocam yani 20 yaşındayım suana dek hiç alakam olmadı bu işlerle :D sanırım kurstaki derslere gitsem iyi olucak

Olabilir kardeşim sen nasıl istiyorsan öyle yap gerçi benimde temelim yoktu ama geçeceğinin garantisini de veremem yani. O kadar para veriyoruz kursa gitmekte mantıklı.

• Konu up nasıl calışmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.