Şimdi Ara

Ehliyet Sınav Cevapları [50/50] Tüm Sorular Burda - Bravo DH [SONUÇLAR AÇIKLANDI H.O] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
7
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslan971

quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

Gecis ustunlugunde yaraliyi taşıyan arac olmaz eger oyle olursa gecis onceligi olur..

Görev sırasında belirli araç sürücülerinin, can ve mal güvenliğin tehlikeye sokmamak şartıyla trafik kısıtlama veya yasaklarına bağlı olmalarına geçiş üstünlüğü denir.
    Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçlar:
    1-Yaralı ve acil hastaların taşınması ve bunlara ilk ve acil yardım yapılması için kullanılan cankurtaran ve özel amaçlı taşıtlarla, yaralı ve acil hasta taşıyan diğer araçlar

Bende suan baktim netten enteresan geldi ama dogruymus neyse . Akü gostergeli soru akunun bitmesi mi kesin olarak ? Cunku soruda aku gosterge yandiginda devam edilirse ne olur diye soruyordu . Gosterge yaniyorsa aku bitmistir motor iner .. boyle bisey demisti sınavdan once kurs hocasi .. ama ben aku biter yaptim acaba burdaki cevap kesin dogrumu ? Tam 35 olabilir dogru sayim oyuzden net bi bilgi istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslan971

quote:

Gecis ustunlugunde yaraliyi taşıyan arac olmaz eger oyle olursa gecis onceligi olur..

Görev sırasında belirli araç sürücülerinin, can ve mal güvenliğin tehlikeye sokmamak şartıyla trafik kısıtlama veya yasaklarına bağlı olmalarına geçiş üstünlüğü denir.
    Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçlar:
    1-Yaralı ve acil hastaların taşınması ve bunlara ilk ve acil yardım yapılması için kullanılan cankurtaran ve özel amaçlı taşıtlarla, yaralı ve acil hasta taşıyan diğer araçlar

Bende suan baktim netten enteresan geldi ama dogruymus neyse . Akü gostergeli soru akunun bitmesi mi kesin olarak ? Cunku soruda aku gosterge yandiginda devam edilirse ne olur diye soruyordu . Gosterge yaniyorsa aku bitmistir motor iner .. boyle bisey demisti sınavdan once kurs hocasi .. ama ben aku biter yaptim acaba burdaki cevap kesin dogrumu ? Tam 35 olabilir dogru sayim oyuzden net bi bilgi istiyorum

Cevapları tam hatırlıyormusun ? Ona göre kesin cevap vercem bende tam hatırlamıyorum.
    1-Akü biter vardı
    2-Marş motoru bozulurdu başka ne vardı (Bende 1'i yaptım)

(Şarj sistemi ikaz lambası, akü boşalırken yanar. Kontak anahtarı, ON konumuna getirildiğinde yanmalıdır. Lamba, motor çalıştıktan sonra sönmelidir. Şarj sistemi kontrol lambası, şarj sisteminde bir sorun olduğunda yanar. • Şarj sistemi kontrol lambası yanmaya devam ederse aracınızı sürmeyin. Yetkili servise başvurun. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan971 -- 28 Haziran 2015; 12:36:11 >

• aslan971 kullanıcısına yanıt
    2sinin olma ihtimali var zaten .. ve muhtemelen 2 :(

• quote:

2sinin olma ihtimali var zaten .. ve muhtemelen 2 :(

Yok marş motorunun bozulma ihtimali yok en mantıklı cevap 1.nci yani Akünün bitmesi.Marş motorunun bozulması için aracın sürekli olarak marşa basılması lazım.Araç sürülmeye devam ederken marş motorunun bozulma ihtimali yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan971 -- 28 Haziran 2015; 12:42:41 >
    Anladim insallah dediginiz gibidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feedbask -- 28 Haziran 2015; 12:40:13 >
  • quote:

Anladim insallah dediginiz gibidir

Öyle öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan971 -- 28 Haziran 2015; 12:51:22 >
  • Direksiyon sınavından kaç gün sonra ehliyeti alabiliyoruz?
  • Birde ben yeni yazıldım bu girdiğiniz sınav zormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Birde ben yeni yazıldım bu girdiğiniz sınav zormuydu?

quote:

Direksiyon sınavından kaç gün sonra ehliyeti alabiliyoruz?

Girdiğimiz sınav önceki senelere göre zor bir sınavdı.
    Direksiyon sınavından sonra genellikle 1 hafta içinde ehliyet alınabilmekte.
    Direksiyon sınavı genellikle teorik sınav sonuçlarının açıklamasından sonra 10-15 gün sonra yapılıyor.
    Eyvallah hocam sağol
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaley

quote:

Orijinalden alıntı: stuff2

Sadece dizel motorlarda vardır - bujili şık böyle demişşinde eğer doğru anladıysam dizel motorda buji olmaz kardeşim

hocam ateşeleme bujileri yok evet ama ısıtma bujileri var. sadece dizel motorlarda vardır sorusunda da ısıtma bujileri ile ilgili şık vardı o olacaktı.

ozaman oldu normal buji sandımda yanlış olmasın dedim :D
  • quote:

Birde ben yeni yazıldım bu girdiğiniz sınav zormuydu?

Ben sadece son gün bütün konuların internetten özetini okudum çıkmış soruları çözdüm ve burdaki cevaplara göre 3 yanlışım var :) Yani bi bakarsan geçememen imkansız önemli olan direksiyon sınavı

• 5 yanlışım var hayırlı olsun sırada en korktuğum direksiyon var
  • Beyler bu arada kursa ne kadar para verdiniz yaza bilir misiniz? Kazık bu son uygulama diye biraz pahalıya geldi bana!
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Anladım,saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Etraftan aldığım duyuma göre bundan sonraki ehliyet teslimlerinde belirli bir süre staj yapar gibi deneme süremiz olacakmış. Doğru mu? Yani sınavları geçtim ehliyetimi aldım yola çıktım -atıyorum- 1 sene hiçbir kazaya bulaşmazsam onaylanacakmış. Bu doğru mudur? Ne kadarı doğrudur?

bir de bana cevap verseniz arkadaşlar?
  • quote:

quote:

Etraftan aldığım duyuma göre bundan sonraki ehliyet teslimlerinde belirli bir süre staj yapar gibi deneme süremiz olacakmış. Doğru mu? Yani sınavları geçtim ehliyetimi aldım yola çıktım -atıyorum- 1 sene hiçbir kazaya bulaşmazsam onaylanacakmış. Bu doğru mudur? Ne kadarı doğrudur?

bir de bana cevap verseniz arkadaşlar?

O dediğin uygulama Ocak'tan sonra uygulamaya geçiyor.Yani Ocaktan önce ehliyet alacaklar için öyle bir uygulama yok.
  • ÖzTürk23 kullanıcısına yanıt
    550 4taksit, peşin olursa 500 dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Beyler bu arada kursa ne kadar para verdiniz yaza bilir misiniz? Kazık bu son uygulama diye biraz pahalıya geldi bana!

Ben peşin 600 tl verdim istanbulda yaşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.