Şimdi Ara

Ehliyet Sınav Cevapları [50/50] Tüm Sorular Burda - Bravo DH [SONUÇLAR AÇIKLANDI H.O] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
7
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pandoora

Boğulmalı soruyu yanlış yapmışsın. Solunum olacaktı

Malesef hocam bende solunum yapım ama yanlış diyorlar tam takınmaymış
  • Lawyer00 kullanıcısına yanıt
    Bende o şıkkı işaretledim
  • motor yağı sorusu vardı cevabı bilen varmı ben motor ısınmasına yarar dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frknn33 F kullanıcısına yanıt
    Ben parçaların aşınmasını önler dedim
  • motor yagı sorusu vardı motorun asınmasını önlermi ne yapmıstım
  • hastayı hastaneye götürmek felç olmasını önlemek için felan bişeyde vardı ekle bunuda
  • Omurilik kazalı hastayı hareketsiz şekilde neden götürülür diye soru vardı cevap sinir sıkışmasına bağlı felç olmasını önlemek

• 1-dönel kavşak levhası cevap soruda zaten

• 2- Araç muayenesi kazaya karışma sonrasi trafik polisi isterse muayane edilir

• Bayılma sorusu vardı hangisi yapılmaz soğuk içecekler verilmez olacaktı değil mi

• 3-Kirikla ilgili soru vardı doğru cevap kırılan yer hareket ettirilmez sabitlenir gibi cevapti bunları güncelle ekle olmayanları soyluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Bayılma sorusu vardı hangisi yapılmaz soğuk içecekler verilmez olacaktı değil mi

şok yaptım ben onu ilk soguk içicek yapmıstım sonra şok yaptık.Aynı geçen yıl çıkmıstı yiyecek içicek verilmesi vardı onu yapmıstım yanlıs çıkmıstı.Şok pozisyonuna yatırma büyük ihtimal çünkü şok pozisyonu yatırılmaz onun yerine kafa yukarda tutulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMunez25

3-Kirikla ilgili soru vardı doğru cevap kırılan yer hareket ettirilmez sabitlenir gibi cevapti bunları güncelle ekle olmayanları soyluyorum

güncelledim hocam
  • 4-Emniyet Genel müdürlüğü ne yapmaz ? cevap Araç muayenesi yanlışım varsa düzeltin

• arkadaşlar itfiaye toplu taşıma ambulans felan vardı gliba (I II III) şeklinde sorular geçiş üstünlüğüne sahip onun cevabı ne olucak
  • 5-İtfaiye aracı ve hasta yaralı taşıyan geçiş üstünlüğüne sahiptir bu cevaptir (Toplu taşıma aracı geçiş üst.sahip degildir)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasım.42

Hangi bölegedeki kanamalarda kasık bölgesine bastırılır diye bi soru var o ne olacaktı ? şıklar kol bacak göğüs boyundu

??

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

arkadaşlar itfiaye toplu taşıma ambulans felan vardı gliba (I II III) şeklinde sorular geçiş üstünlüğüne sahip onun cevabı ne olucak

itfaiye ve ambulans olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

quote:

Orijinalden alıntı: Kasım.42

Hangi bölegedeki kanamalarda kasık bölgesine bastırılır diye bi soru var o ne olacaktı ? şıklar kol bacak göğüs boyundu

??

bacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Emniyet ile ilgili soruyu da ekle birde bayılma da kesinlikle içecek verilmez ve şoka karşı önlem alır yani sok pozisyonu verilir onu da duzeltebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.