Şimdi Ara

Ehliyet sinav harci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben ekim gibi surucu kursuna kayit oldum.Gecenlerde telefonuma mesaj gelmis.Persembe 31 aralik 3 e kadar ehliyet sinav harcini kursumuza yatirin diyor.Adamlari aradim pazartesiye kadar uzattik dedi.Fiyati 200 müș.Bu ehliyet sinav harci ne oluyor banlaya yatiramiyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2016 itibariyle 70TL oldu sanıyorum. İlçe milli eğitimin hesabına yatırılması gerekiyor normalde. Ama kurs sizden fazla isteyip üstünü cebe atıyor. Gidin milli eğitime şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

2016 itibariyle 70TL oldu sanıyorum. İlçe milli eğitimin hesabına yatırılması gerekiyor normalde. Ama kurs sizden fazla isteyip üstünü cebe atıyor. Gidin milli eğitime şikayet edin.

Onlara haber vermeden kendim gidip yatirsam sorun olur mu?

• akcanon kullanıcısına yanıt
    Tcno ad soyad yazan makbuz veriyorlar onu kursa goturmeniz gerek. Normalde alip islemleri halletmeleri gerek ama sen niye oraya yatırdın gibisinden birsey soyleyip almazlarsa milli egitime sikayet vs. derken ugrastirirlar baya. Ama şahsi fikrim 1 kuruş fazla kaptirmayin bu serefsizlere. Bastan sikayet edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Tcno ad soyad yazan makbuz veriyorlar onu kursa goturmeniz gerek. Normalde alip islemleri halletmeleri gerek ama sen niye oraya yatırdın gibisinden birsey soyleyip almazlarsa milli egitime sikayet vs. derken ugrastirirlar baya. Ama şahsi fikrim 1 kuruş fazla kaptirmayin bu serefsizlere. Bastan sikayet edin derim.

Hocam simdi 70 lira olsa bide damga vergisi mi oyle bisey de dahil heralde 80 tl desek arada 120 tl fark var.Kaldi ki ben universite okuyorum geceleri calisiyorum bu parayi kazanmak icin.Suan cok fena sinirlendim bide telefondaki okuz gibi cevap veriyodu Ama ugrasmak da istemiyorum.Durek ilce egitime gidip elden mi veriyim parayi yoksa bankadan mi yatiriliyor

• akcanon kullanıcısına yanıt
    Hocam direksiyon sinavi harcindan bahsediyorsak 70tl ek masraf yok. Ilce milli egitime gidin elbet yol gosterirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muayeneye girecegim
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.