Bildirim
ehliyet sınavı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sabah erken kalkıp kitaba 1 saat bak boşuna diğer sınavı bekleme -
evt baktım cözebiliyorum -
ilk yardım ile trafiğe kitaptan hızlıca gözattım. Motoru da internetten görsel olarak izledim, anlatan hoca güzel tüyolarda verdi :) Deminde nisanla şubattaki sınavlara göz attım. Evde 2 deneme çözdüm. Sorular o kadar çok benzerki, aynı sorular tekrar sorulmuş bazen. Yani geçmiş sınavları çözebiliyosan sıkıntı yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istiyorsan video atabilirim onları izle git geçersin 1 saatlik videolar 2-3 tane bşy. ben sınava gireceğim zaman o videoları izleyip girmiştim
ilk yardım 95
trafik 100
motor 100
edit:düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 30 Haziran 2012; 3:13:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
istiyorsan video atabilirim onları izle git geçersin 1 saatlik videolar 2-3 tane bşy. ben sınava gireceğim zaman o videoları izleyip girmiştim
ilk yardım 95
trafik 100
motor 100
yollarsan cok yararı olr bıraz izliyimde yarın kalmalayalım -
yarın ben de giriyorum hocam,derslere ben de girmedim ama bugün oturup baktım bi motora falan,arkadaşların dediği gibi çıkmış soruları çözebiliyorsan geçersin,basit. -
direksiyon sınavıda 1 ay sonraymıs -
quote:
Orijinalden alıntı: speedcom
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
ilk yardım 95
trafik 100
motor 100
yollarsan cok yararı olr bıraz izliyimde yarın kalmalayalım
pm attım -
beyler trafik ve cevre bilgisinden önceki sınavda cıkmıs 40 sorudan 7 yanlıs yaptım gecermiyim kac alırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X