Şimdi Ara

Ehliyet sınavı için verilen kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş kitabı okumak zorunda mıyım, kitaptan birşey anlamıyorum yok mu bunun kolay yolu?

• çıkmış sorulara bak, netten motor bölümü için özetleri oku falan yeter zaten hep aynı soruları soruyorlar, bi de istersen trafik levhalarına ve ehliyet yaşlarına vs. göz at.
  • korkmaya başladım bu ehliyet sınavındanbide böyle kitaptan dersmi çalışcaz nan
  • kurs derslerini takip ediyorsanız zaten hocalar pratik olarak anlatiyor mesela kavşakta öncelik sırası çok karışık anlatılmış bizim hoca kısa yoldan anlattı

bir de sürekli çıkmış soruları çözün soruların çoğu aynıdır ben o kadar ezberlemişim ki soruları ilkyardımda sınavda şıkları doğru dürüst okumadan doğrusu hangisinde diye bakıp öyle işaretliyordum neticede 100 aldım

ehliyet sınavı korkacak bir sınav değildir merak etmeyin...
  • konuların sonlarındaki testleri son 2 gün kala çalış hepsinden 3 sınavdan da 100 alırsın bizzat kendim tarafından test edilip onaylanmıştır bu kadar basit
  • kitabı okumaya gerek yok ama bilmiyorsanız testleri çözün. kitaptaki testler zaten çıkmış sorular ve testlerin içinde bile tekrar edebiliyo yanlış yaptıklarınızı öğrenin 90 üstü alırsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • git kurstan cıkmıs soruları al 100 falan alırsın.%95 aynı soruları soruyorlar ancak 3 4 soru farklı cıkar.
  • Kursa düzenli gidersen hiç birşee çalışmana gerek kalmaz

Ama kursa gidemem dersen, geçmiş sorulara bak...Onları ezberlemeye calısmakla, devamlı kursa gitmek arasında pek bir fark kalmıyo bence

İyi hatırlattınız ya, hala gidip ehliyetimi almadım
  • evet ya kurslar derse düzenli gelirsen geçme garantisi veriyor çalışmana bile gerek kalmio ki aklında birşeyler kalio mutlaka...
  • son 3 sınavın soruları çöz %80 aynı sorular geliyor geçersin merak etme..
  • salla derslere gir yeter
  • 4 gün önce aldım ehliyetimi
  • Teşekkürler rahatladım gerçekten, verdiğim linkteki sorular mı çıkar acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 27 Mayıs 2008; 16:25:59 >
  • o kitap önemli ya..
    ben mesela motor derslerine gitmiyorum zamanım olmadıgı için..
    kitapçıktan çalışıyorum..
    ağustosun ilk haftası ehliyet elimde inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

o kitap önemli ya..
    ben mesela motor derslerine gitmiyorum zamanım olmadıgı için..
    kitapçıktan çalışıyorum..
    ağustosun ilk haftası ehliyet elimde inşallah

inşallah kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.