Şimdi Ara

Ehliyete çok pahalı yazılmışım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • stajer olayı 1 ocakta giriyor diye yoğunluk oluşmuş. Kurslar faiş fiyatlar çekiyor kendinizi kazıklandırmayın. Yazılacak olanlar araç kullanmayı bilmeyen veya az billenler kesinlikle birebir kaç saat direksiyon veriyor ve direksiyon harcını ne kadar konuşun. Birde direksiyonda kalırsanız ne kadar öderim başta konuşun yoksa çok fena çarparlar.160 tl ten başlıyor 230 tl ye kadar isteyen oluyor. Hatta kurs ücreti artı direksiyon harcı ile anlaşın yoksa 60 tl olan direksiyon harcını 90 la 120 tl istiyorlar. Yürülükte 12 saat direksiyon eğitimi zorunlu ama üçkağıtçı kurslar az saat veriyor. En az 10 saat alın zaten 5-6 saat anca kullanırsınız. Kalma ihtimalinide göz önünde bulundurun özellikle direksiyon da hata kabul etmiyor komisyon. Bu yüzden kalırsanız ne kadar ücret alıyorlar mutlaka başta konuşun. Yoksa sonra başınız ağrır ona göre yazılın.
  • Ben de Adana'da 500 TL'ye kayıt oldum. 10 saat direksiyon dersi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyetler patladi. Stajer surucu olmamak icin kayitlar doldu millet araliktaki sınavın kontenjanini doldurmak uzere
    Ben 400e yazildim altinellere temmuzda. 10dersli.
    Suan 750 lira kayit parasi istiyorlardi sasirmistim..

• Upü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-852A14766 -- 9 Ekim 2015; 2:25:42 >
  • ustalar valla dikkat etmek lazım ehliyette :) para çok geldi ama 500 altı ehliyet veren yerler merdiven altı gibi duruyordu ondan vazgeçmiştim. Bu arada ehliyet alırken tavsiyem şu sınav paralarını felan kendiniz yatırmanızdır. Çünkü ehliyet kursları direksiyon sınav ücreti 80 ise 100 den aşşağı almıyorlar. bir şekilde bir şey uydurun siz bana banka numarası felan verin diyin alın yatırın tabi bunu telefonda isteyin ben oraya gelemem şeklinde . oraya gittiğimde telefonla aynı dediğim gibi bizim yatırmamız lazım tarzında bahane uydururlar Yoksa geçirirler :D ben gerçi direksiyon parasını kendim yatırmadım elden verdim ordaki sekretere fazla da vermedim bu arada direksiyon dersi için o gün dolu muhabbeti de yalan sizi çoklu sokup 2 3 kişi bir vermenizi istiyorlar buna da kanmayın

Bu arada ben direksiyondan da geçtim Sertifikamı da aldım tek dert kaldı 500TL
    He bide ben direksiyon dersi istemiyorum araba kullanmayı biliyorum felan diyede çok ısrar etmeyin bi abimin hanımınu bu şekilde direksiyondan bıraktırmışlar

Kısa ve öz hayırlısı olsun. Fazla canınızı sıkmayın :D

• 950 TL verdim 12 ders için. Birde kaldım 200 daha verdim. Çok fena girdi bana. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.