Şimdi Ara

Ehliyeti Kaptırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş bi sene vermeseler hak sana. E nedemişler zamanında yediğin hurmalar gün gelir götünü tırmalar. Sen iç ondan sonra direksiyona geç sen keyfinden olmıyacan diye millet canından olsun ne güzel memleket arkadaş. Eğer ehliyet iş güç için bu kadar önemlidiyse bu haltı yemeden önce düşünecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: SQua

Çok berbat bi duyguymuş.Perşembe gecesi saat 01:30 da 55 promil ile aldılar..650 tl de para cezası..Kafayı sonradan cok vuruyorsunuz ama fayda etmiyor özelliklede sürekli araç kullanmak zorunda iseniz.Birdaha Alkollü sürmek mi derseniz aslaa.

Ehliyetini alan ekibin kodunu yada uygulamanın yerini yazarmısın ?

uygulamanın yeri izmit kandıra sapağı ışıkları real yolu arkası.

Ağla,zırla itiraz et diyenler için söylüyorum artık öyle birşey yok üflediğin anda sisteme giriyor promil değerin memur hiçbirşey yapılamayacağını söyledi.Kan testine gitmekde ertesi gün aklıma geldi keşke gitseydim kesinlikle düşerdi hastanede promil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Çok berbat bi duyguymuş.Perşembe gecesi saat 01:30 da 55 promil ile aldılar..650 tl de para cezası..Kafayı sonradan cok vuruyorsunuz ama fayda etmiyor özelliklede sürekli araç kullanmak zorunda iseniz.Birdaha Alkollü sürmek mi derseniz aslaa.

Ehliyetini alan ekibin kodunu yada uygulamanın yerini yazarmısın ?

uygulamanın yeri izmit kandıra sapağı ışıkları real yolu arkası.

Ağla,zırla itiraz et diyenler için söylüyorum artık öyle birşey yok üflediğin anda sisteme giriyor promil değerin memur hiçbirşey yapılamayacağını söyledi.Kan testine gitmekde ertesi gün aklıma geldi keşke gitseydim kesinlikle düşerdi hastanede promil

Alkoltmetrede 0.55 promil çıktıysa kan testinde 75 çıkardı.Ayrıca harcanan her saat için 20 promil ekleniyor kanda çıkan değere.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.