Kaç kg acaba? Açıklamalara 1.49 kg yazmış ama batarya yokken falandır herhalde? 1.49 ise çok ağır değildir muhtemelen? Birde yanında vidalama için set falan geliyor mu? |
Bildirim
Kaç kg acaba? Açıklamalara 1.49 kg yazmış ama batarya yokken falandır herhalde? 1.49 ise çok ağır değildir muhtemelen? Birde yanında vidalama için set falan geliyor mu? |
Vidalama seti gelmiyor hocam acıklamada yazan herhalde batarya haric kg olabilir . |
Kararsız kaldım ya. Acaba bu kadar kalite fazla mı gereksiz olur? Evde 3-5 ahşap vidalayıp tv ünitesi falan kuruyorum. 150 TL'lik şarjlı matkap işimi gördü ama ne kadar dayanıklı olur bilemiyorum tabi ki. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tamamdır, teşekkür ederim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
5 yil garanti icin ozel bir kagit verildimi. Bende online aldim daha gelmedi olmazsa arar sorarim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 8 Ekim 2021; 19:32:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kömürlü motorlar da normaldir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz önce kutuyu actim denedim aynen çalisirken arka tarafinda bir ışik cikiyor. Makinayi beğendim güzelmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |