Şimdi Ara

Einstein mı, Nikola Tesla mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
10.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Einstein mı, Nikola Tesla mı?

(En Son Oy Tarihi: 28.11.2018)
Giriş
  • Tesla çok çok zekiydi fakat eintein gibi zekasına politik yönler vererek kendine finansal kaynaklar oluşturmaktan ziyade kendine sürekli engeller çıkartıyordu bkz:iyonosferi kullanarak kablosuz elektirik taşımakla dönemin ABD ekonomisine büyük zarar vuracaktı ve daha niceleri...
    -ki 2m boyunca ampülleri kablosuz yakabildiği söyleniyor(ne kadar doğru bilemem)-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASFALTAZ -- 1 Mart 2015; 23:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla adamdır
  • Nihat Doğan

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Sayın Tesla'yla böylesine anlamsız bir ankette karşılaştırılmamızı doğru bulmuyorum.

• Einstein bence daha zekidir fakat Tesla'nın insanlığa daha çok yararı dokunmuştur.
  • Teslanin askerleriyiz

• Tabi ki Tesla Einstein biraz şişirilme

• INTEL
  • Bu seçimdeki oyum tesla ya. Hayırlı uğurlu olsun

• Allah

• Einstein abartılıyor.Teorik.Pratikte Tesla eline verir.

@DamatFerit77 Yanlış hatırlamıyorsam hayatını anlatan kitapta 45 Km. ötedeki ampulü yakabildiği yazıyordu
  • the order 1886 oynadık biz tabiki de tesla başkan diyeceğiz TtT nicola TtT
  • İki farklı alan üzerinde çalışmış bu dahileri neden kıyaslama ihtiyacı duyuyorsunuz?Bu iki bilim adamıda kendi alanlarında 1 numaradır benim gözümde,Messi ile Lebronu kıyaslamak mantıksız olurdu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

Einstein abartılıyor.Teorik.Pratikte Tesla eline verir.

@DamatFerit77 Yanlış hatırlamıyorsam hayatını anlatan kitapta 45 Km. ötedeki ampulü yakabildiği yazıyordu

ulan sanki einstein ne yaptigini biliyorsun yorumlara bak ya. halk zir cahil
  • Hayatım Nikola Teslayı araştırmakla geçiyor, hatta Roman yazıyorum. Cevabım belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 2 Mart 2015; 0:35:04 >
  • Tesla hepsinin eline verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

Einstein abartılıyor.Teorik.Pratikte Tesla eline verir.

ulan sanki einstein ne yaptigini biliyorsun yorumlara bak ya. halk zir cahil

Ne yapmış dinliyorum ?
  • "Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çok uğraştığım gelecek, benimdir."

Nikola harbi başkaydı, belgeselini izleyen iyi bilir.
  • İkisinin dehası ve çalışma azmi kıyaslanamaz, ama bu gün kullandığımız teknolojide Tesla'nın daha çok katkısı vardır.

• "One day man will connect his apparatus to the very wheelwork of the universe [...] and the very forces that motivate the planets in their orbits and cause them to rotate will rotate his own machinery."

Tabii ki Tesla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.