Şimdi Ara

EK İŞ ARAYANLARA PARA KAZANMA YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ERSAĞ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİN ŞİPARİŞLERİNİZİ ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIP ÜYE olUN SİPARİŞLERİNİZLE BİRLİKTE PROMOSYON ÜRÜNLERİ BEDAVA ALIN!!! ÜYE OLURKEN SPONSOR NUMARASINA 277433 YAZIP KONTROL ET e TIKLAYINIZ.
    http://ulu.li/uo3615
    BU KAMPANYA AYLIKTIR.
     EK İŞ ARAYANLARA PARA KAZANMA YOLU

Ersağ Organizasyon Evden Herkese Kazançlı Bir İş Fırsatı Sunar

BU İŞ NEDİR ? ERSAĞ FIRSATI

Ersağ Şirketi Temsilcisi olmak tamamen ücretsizdir.

Ersağ'a Ücretsiz üye olarak %25 indirimli evinizin ihtiyaçlarını
    alabilirsiniz. Hem de yüksek kar marjı ile ersağ bitkisel organik içerikli ürünlerin satışını yapabilirsiniz.

Ersağ Ürünleri tamamen bitkisel içerikli ve tüm ürünleri Ersağ şirketi üretmektedir. Ersağ da Her ay ürün alma zorunluluğu yoktur.

Ersağ, Ürün yelpazesinde ki yaklaşık 70 farklı ürünün üreticisidir.

Ersağ Ürünleri herkesin temel ihtiyacı olan Şampuan, Diş macunu, Parfümler, Kozmetik, Genel Temizlik gibi en önemli temel ihtiyaç ürünleridir. Bu yüzden çok kolay tavsiye edilmektedir.

Ersağ Şirketi %100 yerli firmadır.

Eğer ilk seferde 100 TL sipariş verirseniz %10 daha indirim hakkı kazanırsınız ve bu indirimler ömür boyu geçerlidir.

Artık sonraki alışverişlerinizi %35 indirimli alacaksınız demektir. Bu siparişiniz aynı zamanda sizin kendinize bağlı temsilciler kaydederek organizasyon kurabilme hakkı da kazandıracaktır ve böylece daha da indirimli ürün alırsınız. Ekibinizden de yüksek prim kazancı elde edersiniz.

Ersağ Ürünleri Organik bitkisel içeriklidir, Bulaşık sıvısı şampuan olarak bile kullanılabilmekte ve yanıklara sürüldüğünde vücutta yanık izinin kalmasını önlemektedir. Banyo WC temizleyici ürünü ayak kokusu ve mantar vs. gibi bakterilere püskürtülerek uygulanabilmektedir.

Özel oda parfümü aynı zamanda bir böcek kovucudur. Veee daha bunun gibi birçok ürün çok amaçlı kullanılabilmektedir.

Türkiye'de fosfatsız temizlik ürünleri üreten ilk şirkettir.

Eğer siz de bizimle işbirliği yaparak ekstra bir harcama yapmadan hem kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak hem de üstüne Para kazanmak isterseniz şimdi buradan üye olabilirsiniz

ERSAĞ MAVİ GRUP HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIR.. HERKESE EVDEN İŞ FIRSATI SUNAR..

BİRKAÇ YORUM :

şerife çiçek 24/12/2012 15:08

tek kelimeyle mükemmel bir temizlik için ersağ diyorum..

mihriban dönmez 11/07/2012 19:30

ersağ üyesiyim genel temizliği kulanmadan önce evimde karınca doluydu kulandıktan sonra bir tane bile karınca görmedim ve sadece geçtiği yerlere genel temizliği bir beze döküp sildim 3 gün içinde karıncalar yok oldular. ürünümüzü tanıtırken bu özeliğinden bahsetiğim zaman ilgi gördü ve en çok ersağ genel temizliği satıyorum.

ZEYNEP BACAKLIOĞLU 18/06/2012 21:20

BENİM baş ağrılarım vardı .EGE ÜNİVERSİTESİ NÖROLOJİ BÖLÜMÜ MİGREN teşhisi koydu ama verdikleri tedavi bana iyi gelmedi . bir kaç hastane daha gezdim ama hiç bir tedavi iyi gelmedi en son ersağ masaj kremini kullandım, ALLAHA HAMD OLSUN İYİYİM DOKTOR DOKTOR GEZMEYİN ERSAĞ KULLANIN..

Hadiye Aydoğdu 15/02/2012 15:21

5 aydır ersağ ürünlerini kullanıyorum ürünleri kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra üye olmaya karar verdim şu anda üyelerim var prim alıyorum hem çok kaliteli ürünü ucuza alıyorom hem para kazanıyorum ülkemin ürünlerini satmaktan gurur duyuyorum benim bu ürünleri kullanmaktaki en büyük neden türk malı olması herkese de bu ürünleri kullanmasını tavsiye ederim.. iyiki varsın ersağ.

Mustafa Sabri 15/03/2012 14:08

Ben ersağ ürünleriyle tanışalı tam 1yıl oldu bir yakınımın tavsiyesiyle başladım ellerimde egzama vardı gitmedğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı kesinlikle eldivensiz temizlik yapamıyordum öncelikle evimdeki bütün temizlik malzemelerini ersağla yer değiştirdim kullandıkça faydasını daha çok görmeye başladım ve artık emin olduktan sonra üye oldum ve neden başkalarıda faydalanmasın diye yakın çevreme bu bitkisel ürünleri tanıtmaya başladım.ben 1yıldır bütün ürünlerini kullanıyorum hem indirimli alıyorum hemde hediyelerini kazanıyorum üstelik ürünler konsantre olduğu içinde uzun süre bitmiyor anlayacağınız her şekilde karlısınız iyiki varsın ersağ...ilgilenmek isteyenler bana buradan ulaşabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.