Şimdi Ara

Ek Tercih İyte Ceng (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam başarılar valla biraz zor gibi 30 40kya kadar yazın garanti olsın diye umarım hakkınızda hayırlısı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyte cengte bos kontenjan kalmamıstır nası yazcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • culcaster999 kullanıcısına yanıt
    1 kontenjan var birisi kayıt yaptırmamış
  • Bence yaz gir baktın beğenmedin merkezi geçişle başka yere geçersin

• Bırakın mezuna kalsın aklı başına gelsin.

• Bi uplayalım son 2 gün hala kararsızım
  • AfroThePro123 A kullanıcısına yanıt
    96 neden sordunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mouvo -- 22 Eylül 2020; 14:44:56 >
  • Kardeşim yaz IYTE git.Seneye sevmezsen geçersin başka bir yere.CENG bölümünde kendi çabalarınla gelişirsin.Universitede aldığın eğitimin sektorde bir karşılığı yok.Akademisyen olmak istiyorsan bilemem.Eğitim elinin altında,bakma sen buradaki 5 sene mezuna kalan liselilere.Boun,odtu,itu olmazsa aç kalirsin soylemleri sadece lafta kalıyor.Artik GitHub geçmişi Universite geçmişinin önüne geçti.Öyle boun ceng gideyim,gezip tozup eğlenip sadece dersleri geçeyim diye bir sey yok.Eğitim açısından da IYTE ile Top 3 unideki egitimler arasından pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.Ancak o top 3 teki unilerdeki sosyalligi yasayamazsin IYTE'de gordugum kadariyla.Bir de "Daron Yöndem"i takip etmeni oneririm youtubeda.

Bu arada mezuna kalip harcayacağın bir yılı oturup yazilima harcasan universitendeki butun ogrencilerin onune gecersin.Hangi universite olursa olsun CENG öğrencilerinin büyük çoğunluğu şu an LOL oynuyor.Bilgisayar muhendisliginde basarili olma oranin yksde ilk 1000'e girme oranindan kat kat fazla.Bence 1 yilini heba etme siralaman da yeterliyken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 22 Eylül 2020; 14:53:5 >

• Haklısınız hocam birkaç gün öncesine kadar mezuna kalıp odtü boğaziçini zorlamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyodum ama dedikleriniz benim de kafamı karıştıyor bir süredir. Biraz daha araştırıp kararı vericem saolun

• https://forum.donanimhaber.com/ek-tercih-bogazici--145675942

Şu konuya bakar mısınız hangisi daha mantıklı? İyte ceng mi yoksa boğaziçinde hazırlık + marmara ceng mi
  • yetis ya culcaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankm00dy -- 22 Eylül 2020; 20:3:22 >
  • Her okul kontenjanın %30 u kadar açmak zorundaymış ilk dönem. Marmaranın 23-24 kontenjanı olucak girerim diye düşünüyorum. Sıralamam 13k marmara 16-17 arası bişeydi
  • mouvo kullanıcısına yanıt
    hocam marmara iyte gitmeyeceksin de bu okullardan çok fark atacak mı bir sene sonraki okul bunu düşünmek lazım
    bence yazın gidin tabii KOÇ BOUN kazanırım kesin diyorsanız kalabilrisiniz ama şu var çok gerilebilirsiniz beklenti çok yüksek diye bilemiyorum açıkçası
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    Kesin diyemiyorum denemelerde falan yüksek netleri yakalayacağımdan eminim de sınav anında stres bambaşka. Bu sene de yüksek netler yapıyodum ilk 1k hedeflerken heyecandan ayt de 5 dikkat hatası bi o kadar tyt de bi de sınavın kolaylığı falan 13 e kadar attı. Sınava çalışmak değil de sınav anı korkutuyoe beni

• mouvo kullanıcısına yanıt
    size kalmış hocam ben olsam o siralama ile kalmazdim suan iyi egitim de aliyorsunuz okul etiketi de aliyorusunuz neden yorasiniz ki kendinizi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.