Şimdi Ara

Ek yerleştirmelerde yerleşemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ek tercih yaptım toplamda 11 yer tercih etmiştim 7 si dört yıllık 4 ü 2 yıllık olmak üzer toplamda 11 tercih. Bugün sonuçlara baktım hiç biyere yerleşemişim tercih listemi kontrol ettim bide ne göreyim yazdığım iki yıllık yerler listede yok tercih süresi bitmeden önce baktığımda da böyle birşeyolmuştu sonra düzeltip onayladım ama bugün tekrar baktım ki iki yıllık yerler yok şimdi ne yapcam ben bi öneriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birşey yapamıcan oturup çalışcan daha iyi bir yeri kazanıcan
  • NieYalanSöylim kullanıcısına yanıt
    ilk tercihlerde hedefin neresiydi de yerlesemedin? hangi puan türünden basvurdun? ek yerlestirmelerde tercih yaptıgın bölümler hep aynı mıydı yoksa farklı da var mıydı icinde cünkü bir bölümün hem 4 hem 2 sene okunacagını sanmıyorum. 'bir bölüm olsun da yeter ki üni de okuyayım' gibi bir mantıkla tercih yaptıysan kazanamaman senin sansına ve yararına olmus (yanlıs anlama buna sevindiğimi falan kesinlikle ima etmiyorum) tek bir hedefin olsun saglam ve sıkı olsun onun pesinden git mutsuz olacagın isi yapma. suan lisans programı kapsamında ögretime baslayamıyorsun o zaman. arkadasın dedigi gibi calıs 2016 ösys için. böyle adaylar daha çok çıkmıstır kesin. onlar da calısacaktır sende onlar gibi yap. kolay gelsin gecmis olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.