EKEN H9 Aksiyon kamera firmware recovery (kurtarma) (3. sayfa)
-
-
-
sorun frimware tabiki:
google docsH9R_V8.0_STD_EKHZA_O4D7AX_20190902 eken 4k30_20MP.ziphttps://drive.google.com/file/d/1JXZeZ_v1JQN3S9-4yjiGSkANDO96bhLX/view?usp=sharing -
Arkadaşlar Merhaba, Yıllar sonra konuyu tekrar canlandırıyorum. Bildiğiniz gibi kamera açık iken her şey normal. Power tuşuna bastığımızda ekran kapanıyor fakat üst ışık kırmızı yanmaya devam ediyor. Pili çıkarmadan da ne kapanıyor ende açılıyor. Ben Tüm yazılımları denedim ama nafile. Sorun muhtemelen donanımda. Bu konuda çözüm üreten arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?
-
Merhaba,
Aynı sorun bendede var, bir çözüm bulabildin mi? Kamera Versiyonu: ActionCam H9 WEB_BTA O4D9AX_160827
-
merhaba sanırım bunlarında çakmaları var. Bendeki H9R yazılım sürümü BRK. ilk çekim normal ancak ikinci çekimde görüntü kararıyor veya siyah ekran gösteriyor. Bu ekranda çekim yapıyorum diğer çekimde normale dönüyor. Bir siyah bir normal çekiyor. Eski versiyon yükledim nafile yeni versiyonda nafile. Anlayacağınız dandik ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X