Şimdi Ara

Ekim 2010 Masa Üstü Resimleri.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
12.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru diyosun startpage renkleri olmadı
  •  Ekim 2010 Masa Üstü Resimleri..

Dağılabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Ekim 2010 Masa Üstü Resimleri..

Dağılabilirsiniz.

• metallica arkadaşım arkaplan çok şık lütfen paylaşırmısın
  • @ Furkan* çok güzel olmuş furkan eline sağlık,benim wallpaperda seninkinin bir benzeri

@ferhatalak yine önceki gibi başarılı bir çalışma eline sağlık,bende bu aralar startpage işine merak saldım,bakalım güzel bir şeyler ortaya çıkarsa paylaşırım.Murat abi saolsun ilgilendi

@Owl City. ikinci wallpaper ile daha uyumlu olmuş eline sağlık güzel iş çıkarmışsın,alttaki dock ta gayet hoş durmuş

Buyrun buda benden,yine aynı tarz biliyorum artık sıkmıştırFont renklerini eyedropper ile wallpaperdan kodlarına bakıp yaptım,Start Orb da aynı şekilde sarıydı eyedropper ile hallettim Yorum ve önerilerinizi bekliyorum,umarım beğenirsiniz

• http://img69.imageshack.us/i/screenshotcx.jpg/ buda benim masaüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 24 Ekim 2010; 16:16:53 >
  • Yeni masaüstümle geldim

Sadesini paylaştım isteyenler için
  • @ Furkan* tebrikler,alttaki ikonların etrafı beyaz olmasa daha iyi olurdu bence.start page in orjinal halini paylaşabilirmisin?teşekkürler.
    @torque89* teşekkürler,daha iyi olabilirdi ama aceleye geldi biraz.startpagelerini merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatalak

@ Furkan* tebrikler,alttaki ikonların etrafı beyaz olmasa daha iyi olurdu bence.start page in orjinal halini paylaşabilirmisin?teşekkürler.
    @torque89* teşekkürler,daha iyi olabilirdi ama aceleye geldi biraz.startpagelerini merakla bekliyorum

http://k3ttc4r.deviantart.com/art/browser-startpage-105703135?q=boost%3Apopular+in%3Adesigns+start&qo=32

• teşekkürler.
  • beyler ben bu rainmeteri kurdum falan simgeleri gizledim de işte alttaki başlat çubuğu gitmeyince pek güzel gözükmüyor.

Örnegin bu resimdeki gibi yansımalı şeyi rocketdock ile mi yaptınız yani .

pc'm bu arada xp o yüzden yapamaz mıyım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

beyler ben bu rainmeteri kurdum falan simgeleri gizledim de işte alttaki başlat çubuğu gitmeyince pek güzel gözükmüyor.

hocam normalde buna benzer görüntüyü RocketDock'la elde edebilirsiniz ama ben Ubuntu kullandığım için RocketDock yerine Docky kullanıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

beyler ben bu rainmeteri kurdum falan simgeleri gizledim de işte alttaki başlat çubuğu gitmeyince pek güzel gözükmüyor.

xWindows Dock ile yapılıyo..

• rainmeter kullanan arkadaşlar feedleri nasıl ekleyeceğim acaba?
  • @torque89
    Harika hıc degıstırme stili,sonuçta guzel olmasının yanı sıra kullanıslı olması daha onemlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone
    @torque89
    Harika hıc degıstırme stili,sonuçta guzel olmasının yanı sıra kullanıslı olması daha onemlı

Teşekkürler beğenmene sevindim :) valla bırakamıyorum şu iki rainmeter skinini,hoşta duruyor,font rengini ayarlamak yetiyor uyumlu olması için,daha ne olsun :D,sıkılana kadar durur böyle :)

ikincisi daha iyi oldu gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 26 Ekim 2010; 8:12:06 >

• BeAr çok güzel olmuş her şey uyumlu taskkbarda ayrı güzel :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.