Bildirim
Ekim 2010 Masa Üstü Resimleri.. (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
positroN Ubuntu hoş duruyor
SiyahLimm Windows Klasik
Furkan* dün bir explorer.exe vermiştin ya onun masaüstünü göster ve ok işareti gizlenmiş olanını yollayabilirmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady! -- 4 Ekim 2010; 23:31:20 > -
-
AreYouReady! öyle bi explorer.exe yok ama aşağıdaki programla masaüstünü gösteri gizleyebilirsin , bide ok işareti derken sistem tepsisini açan işaretmi ?
http://www.door2windows.com/windows-7-show-desktop-button-remover-remove-windows-7-show-desktop-button-with-one-click/ -
torque89 Süper senin şu altbarına bayılıyorum. Nedir o komple RM mi ? Sen mi yaptın hepsini yoksa biyerlerde varmı ? -
Teşekkür ederim beğenmene sevindim,evet tamamen RM.Saat,cpu ram,ikisi arasındaki kırmızı çizgi,hdd c ve hdd d,yine aradaki ayraç,facebook vb onlar fln hepsi etkin ayrıca trash a sağ tıklayınca çöp kutusunu boşaltıyosun,bütün eklemeler renk ve yerleşim bana ait,kısaca kendim yaptımda diyebiliriz :D,DA da 2nd panel diye aratınca çıkması lazım.O skindeki paneli uzattım monitöre göre ayarladım,diğer şeyleri kendim ekledim kodları kendim yazdım,şu an 2 kişide var bi bende bide arkadaşın laptopta:D,isteyen olursa upload yapabilirim,ama kendi monitörüme göre uyarladığımdan başka çözünürlükte bi monitörde yerleşimi tekrar ayarlamak gerekiyor,22inch lerde sorun olmaz ama diğerlerinde dediğim gibi ayarlamak gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 5 Ekim 2010; 17:27:45 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
Gerçekten çok güzel tasarımlar var tebrik ederim sayenizde başladım ben de
Daha yeni başladım theme olayına genellikle minimal tasarımlar seviyorum masaüstünü boş bırakıp wallpaperın tadını çıkartmayı seviyorum Sanırım şimdilik tek gözüme batan sağdaki windows gadgetleri. Tasarımın gerisinde kalıyorlar.Onlar bana lazım ama daha minimal daha modern tasarıma ihtiyaçları var.Sanırım rainmater kullanmam lazım var mı önerileriniz?
Evet onlar göze batıyor. Onun yerine rainmeter kullanabilirsin.Masaüstüne göre skinler yapabilirsin
-
-
Formel
güzel çalışma fakat dikkatimi çeken olay cpu ve ram miktarı gösteren 2şer skin var -
Formel güzel olmuş taskbarı nasıl gizledin sadece orb var ? -
-
AreYouReady! çok şık olmuş bence -
AreYouReady! soldaki hava durumu avedesk ile mi yaptın aceba ? saygılar teşekkürler -
burcink Rainmeter skini biraz sadeleştirdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady! -- 6 Ekim 2010; 13:48:50 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysel_lowe
cok sık olmuş wall ı paylaşırmısın ?
Arşiv yapmıyorum wall'lar ile furkanda istemişti 2 gün sonra koyabildim hemen bekleme -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X