Şimdi Ara

Ekim'de bot giyilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyumuz uzasın istiyorum şimdiden giysek millet acayip acayip bakar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiterland -- 16 Ekim 2017; 20:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekim Ayında Bot Giyilir mi?

Sonbaharın gelişiyle beraber havalar soğumaya başlar ve giyim tercihlerimizde de değişiklikler yapmamız gerekir. Ekim ayı, yazlık kıyafetleri kışlıklarla değiştirdiğimiz bir geçiş dönemidir. Peki, Ekim ayında bot giyilir mi?

• 24 Derecede Bot Giyilir mi?

Ekim ayında hava sıcaklıkları bölgeye ve günün saatine göre değişebilir. Bazı günlerde sıcaklıklar 24 dereceye kadar yükselebilirken, bazı günlerde 15 dereceye kadar düşebilir. 24 derecelik bir sıcaklıkta, hafif bir ceket veya hırka ile kot pantolon veya elbise gibi rahat kıyafetler giymek uygun olacaktır. Botlar genellikle daha soğuk havalarda tercih edilen ayakkabılardır.

• Bot Ne Zaman Giyilir?

Bot giymek için ideal zaman, hava sıcaklığının 15 derecenin altına düştüğü zamandır. Botlar, ayakları yağmur, kar ve soğuktan korur. Ekim ayında hava sıcaklıkları bölgesel olarak değişebileceğinden, bot giymek için en uygun zamanı belirlerken hava tahminlerine dikkat etmek önemlidir.

• Ekimde Bot Giyilir Mi?

Ekim ayında bot giymek, hava sıcaklığına ve kişisel tercihlere bağlıdır. Hava sıcaklığı 15 derecenin altındaysa ve yağmur veya kar yağması bekleniyorsa, bot giymek mantıklı olacaktır. Ancak hava sıcaklığı daha yüksekse ve hava koşulları kuruysa, bot yerine spor ayakkabı veya loafer gibi daha hafif ayakkabılar tercih edilebilir.

Sonuç olarak, Ekim ayında bot giyilip giyilmeyeceği hava sıcaklığına ve hava koşullarına bağlıdır. 15 derecenin altındaki sıcaklıklarda ve yağışlı veya karlı havalarda bot giymek ayakları korumanın iyi bir yoludur. Ancak hava daha sıcak ve kuruysa, daha hafif ayakkabılar tercih etmek daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazik yazik.

Azicik ogur ol. Kendini millete gore sekillendirme.

Istersen babet giy istersen cizme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu an Ankara'da giyiyorum şu aşağıdakini.

Ekim'de bot giyilir mi
  • olm dışarsı bugün 24 derece.ben kısakolla geziyorum,ergen veledlere bi bakıyorum harley bot giyip,deri ceket giymişler
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Zaten düşük değerimi daha da düşüremem milletin gözünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiterland -- 16 Ekim 2017; 20:35:47 >
  • :))

• Kırklarelinde bir hafta önce ben giymeye başladım havalar çok soğudu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baksın n'olcak dostum?

• taş atarlar kafana taş
  • İzmirde'yim TOMS giyiyordum , YDS GTX FALCON Giymeye başladım. Ayağım alışsın diye , hem ayaklarımı da sıcak tutuyorum akşam soğuk oluyor. Giy gitsin sanane milletin fikrinden, sen rahatsan yapıştır...
  • Boyum 3 cm uzayacak diye bot mu giyecem? Gerek yok. O 3cm beni kurtarmaz.

• Ben giyiyom bura rize ama yağmurlu sıkıntı yok bir de ceket var üff .d
  • Boyun kaç normalde?
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Bot ile 1.80 oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.