Şimdi Ara

Ekin çemberleri tarlalarda başka varlıkların bize verdikleri mesajlar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulgar sitesinde 1 adet buldum,'' Is it real ? Crop Circles'' diye geçiyor,birde i-s-o hunt da ''The Truth Behind'' serisinden var,aynı mı bilmiyorum,ayrıca bunlar mı onuda bilmiyorum(muhtemelen bunlardır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bulgar sitesinde 1 adet buldum,'' Is it real ? Crop Circles'' diye geçiyor,birde i-s-o hunt da ''The Truth Behind'' serisinden var,aynı mı bilmiyorum,ayrıca bunlar mı onuda bilmiyorum(muhtemelen bunlardır)

Sitenin linkini verebilir misin?
  • Attım dostum.
  • quote:

Attım dostum.

Bahsettiğin Nat geo videosunu buldum.

Biri aşağıdaki videoda ne konuşulduğunu ingilizce biliyorsa çevirebilir mi acaba? Çünkü sahteliği konusunda açık bi şey söylenmiyor. Benimkisi internet ingilizcesi ama açık bir mesaj yok.

http://www.youtube.com/watch?v=jMeRd5EdBwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 26 Nisan 2011; 4:10:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgülçiçek

quote:

Attım dostum.

Biri aşağıdaki videoda ne konuşulduğunu ingilizce biliyorsa çevirebilir mi acaba? Çünkü sahteliği konusunda açık bi şey söylenmiyor. Benimkisi internet ingilizcesi ama açık bir mesaj yok.

pm kontrol et

• yani sen şimdi uzaylılar ufodan inip tarlamı biçiyor diyorsun bana?
  • uzaylılar tarım ve hayvancılıkla uğraşıyor diyollaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgülçiçek

quote:

Attım dostum.

uzman çeken kişinin verdiği tepkiye göre ortaya çıkarıyor, 2 yönden yaklaşmış.

1. böyle bir görüntüyü sen çeksen, kamerayı ışığın yöneldiği yere doğrultmaz mısın?
    2. böyle bir manzara karşısında sadece "oooo mükemmel" mi dersin?

daha sonra film sektörün içindeki bir pro bölgeden boş bir mekan çekiyor, daha sonra aynı açıdan bir çember çekiyor.

2 katlı layer yöntemiyle boş alanın üstüne çemberi yerleştiriyor, ekin rengi ve çekimin açısı aynı olduğu için çok rahat oluyor ve ikinci aşamaya geçiyor.

bir maskeleme rotasyonuyla, boş alanın üstüne bindirilmiş ama görünür olmayan çember katmanı görünür hale getiriliyor böylece çember yoktan var edilmiş oluyor.

daha sonra 2 tane parlayan yuvarlağı görüntüne ekleyince..

afiyet olsun.

mantığı şöyle açıklayayım

Ekin çemberleri tarlalarda başka varlıkların bize verdikleri mesajlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 26 Nisan 2011; 6:25:47 >

• Mesajım bulunsun.Sonra bakarım...
  • Çok güzel ve gizemli bir konu.

Ben her nekadar inanmasamda iyi ve güzel görüntüler. Aklıma bizim van canavarı geliyor böyle zamanlarda.

Yok eğer gerçekse ve dolayısı ile uzaylılar yapıyorlarsa dünyanın çeşitli yerlerini manyetik işaretler bırakıyorlar olabilirler.

Yoksa uzaya geri çıkıp ; "a bakın ne yapmışız" demek için yapmazlar diye düşünüyorum.

Not: Konuyu hortattım kusura bakmayın.
  • uzaylı diye bir varlık yok.bu tarlalar da insanları kandırmak için yapılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Çok güzel ve gizemli bir konu.

Ben her nekadar inanmasamda iyi ve güzel görüntüler. Aklıma bizim van canavarı geliyor böyle zamanlarda.

Yok eğer gerçekse ve dolayısı ile uzaylılar yapıyorlarsa dünyanın çeşitli yerlerini manyetik işaretler bırakıyorlar olabilirler.

Yoksa uzaya geri çıkıp ; "a bakın ne yapmışız" demek için yapmazlar diye düşünüyorum.

Not: Konuyu hortattım kusura bakmayın.

neden olmasın?
  • Evet bu çemberlerin uzaylılar tarafından dünyaya bırakılan manyetik işaretler olma ihtimali var.

Hazırlıklara başlayalım hazırlıksız yakalanmayalım ? Yeni başlık : Uzaylılara karşı önlem.
  • konu hak ettiği ilgiyi görememiş bence
  • Neyse ki bunların ilgi çekmek için insanlar tarafından yapıldığı belegesel konusu oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.