Bunu buraya sormak ne kadar doğru bilmiyorum ama bir bilen varsa burada vardır diyerek soruyorum :)
Şimdi bir ekip çalışması yapıyoruz , bu ekibin üyelerinin birbirleriyle bağlantılarının sağlanması için twitter benzeri tüm ekip üyelerinin geldikleri son durumla ilgili twitler atabileceği bir sosyal paylaşım ağı var mıdır ? Yazılımcı arkadaşlar bu tarz grup çalışmaların da bu tarz bir sosyal iletişim ağı kullanıyorlardı , bir kaç yazılımcı arkadaşımda görmüştüm sanki :)
Eğer bu tarz bir şeyden haberi olan varsa adını yazabilirse sevinirm..
Sistem şu şekilde olacak , sadece o proje ekibinin üye olabileceği grup gibi bir şey olacak ve kişiler anlık saatlik geldikleri son durumu buraya girecekler.. Bazen dosyada paylaşabilecekler..Bilmem anlatabildim mi :)
Böyle bir yok ise çok üstüme gelmeyin :) :)
e-posta gönder
Ya işte en iyisi e-mail ama cc idi fwd idi , millet beceremiyor :) O yüzden bir sorayım dedim
Böyle bir sistem var eminim ama aklıma gelmiyor şuan. Kusura bakma.
acaba hala bir bilen yok mudur ?
Google'ın böyle bir sistemi vardı sanki o olabilir mi adını hatırlamıyorum?
Up
hocam facebooktan grup açın kapalı olsun sadece davet ettikleriniz gelsin. dosya falan koyacaklarsa da artık upload edip linkini oraya koysunlar. aklıma başka bir şey gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: SBTECH
Up
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme