Şimdi Ara

Ekko hakkında herşey! (skill,cooldown vb.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Düzelttim
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok OP olmamış mı?
  • Skilleri okumadım oyunu oynamıyorum da karakter modellemesi şahane olmuş steampunk havasına bayıldım
  • Kesin bilgi diye bir şey söylemedi arkadaş ama herkes karalamış.
    Emeğine saygı duyuyorum dostum. Türkçeye sen çevirdiysen eline sağlık uğraşmış olmalısın.

Fakat bu kadar uğraşın sonunda bu kadar sert ve keskin sözler emeğinin karşılığını alamamış olmandan dolayı seni kırmasın.

Assasins fakat bayağı zor alacağa benziyor. Fazlasıyla meta dışı bir şampiyon bence. Ama değişik bir mobilliği var TR seslendirmesi de bence şuana kadar TR serverında ki en iyi seslendirme o adamın sesine hastayım çünkü. Tipide güzel bundle alabilirim sevdim şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim çevirileri ben yaptım tamamiyle dosyayıda oyunun içinden buldum
    Bukadar eleştiri olması normal Türkiyede gerekli insandan çok gereksiz insan var
  • Sen yapınca koyarsın kardeşim ozaman oyun dosyalarından bulup insanlar önceden görsün forumda diye koydum ama forum artık eskisi gibi değil belli ki çoluk çocuk kaynıyor
    Senin suçundeğil sizi yetiştiren ebeveynlerinizin suçu bunlar bir siz kralsınız geri kalan herkes yalancı sahtekar dimi yazık
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: joaker

Sen yapınca koyarsın kardeşim ozaman oyun dosyalarından bulup insanlar önceden görsün forumda diye koydum ama forum artık eskisi gibi değil belli ki çoluk çocuk kaynıyor
    Senin suçundeğil sizi yetiştiren ebeveynlerinizin suçu bunlar bir siz kralsınız geri kalan herkes yalancı sahtekar dimi yazık
    iyi forumlar

FAKE

Ciddi cevap yazayım :

Dostum konunun başlığında TAMAMEN saçmalamışsın. Kimse bunun gerçek olduğunu bilmiyor. Konu başlığını görünce heyecanlandım ve girince konuya yüz ifadem " " Ha başlığı atarsın ( kesin değil , teori ) falan yazarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 13 Mayıs 2015; 16:54:33 >
  • Şuanda datada bu durumda elbet nerf gelicek şuanki durum bu fakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joaker

Şuanda datada bu durumda elbet nerf gelicek şuanki durum bu fakat.

http://www.surrenderat20.net/ bu site dışında gördüğüm hiçbir şeye inanmam. Ve yine diyorum fake. Kesin olsa burada paylaşılırdı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

Tüh be cd ler geri gelseydi sınırsız ulti basardık

Sınırsız ulti basıyoz bi bakıyoz 20.dk dedi oyun herkes 6 lvl olarak tekrar başlıyo
  • Ne oldu len skillerin alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam Rengar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

Tüh be cd ler geri gelseydi sınırsız ulti basardık

Sınırsız ulti basıyoz bi bakıyoz 20.dk dedi oyun herkes 6 lvl olarak tekrar başlıyo

kardeş allah aşkına ressam felan olsana sen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.