Şimdi Ara

Ekko item hakkında soru &Vladimir tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,bir ekko otp olarak kafam karışıyor.
    Shiphtur takip ettiğim bir midlanerdır ve ekkoya hep hextech roketkemer yerine hextech silahkılıç aldığını gördüm.Bazı ekko mainler ise direk lich çıkıyor.Bazıları pırıltı alıp roketkemer gidiyor,bazıları ise altıpatları alıp lich çıkıyor.Ekkoyu gerçekten oynayan biri varsa hangisini almalıyım nasıl bir build kasmalıyım?(Roketkemerin diğer ap itemlere göre late game de sönük kaldığını savunup çıkmayan da mevcut)

Birde,sormak istediğim bir soru daha var.Ekko'dan biraz sıkılmaya başladım,Vladimir oynuyorum.Ekko eşsiz yetenek seti sayesinde hiç çok kötü durumda(bkz:azir,ryze)olmadı.Ben de özellikle yetenek setinde diğer herolardan farkını gösterecek herolarla oynamayı seviyorum bu yüzden vladimir oynamaya başladım.Sizce nerflenir mi?Şu anki hali solo q da Ekko'dan üstün mü?

Not:Hastayım anlatımda hatalarım olmuşsa kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrinth78 -- 5 Eylül 2017; 23:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o farklı buildlerin hepsini deneyip en çok beğendiğini oynayabilirsin. Ekkonun ilk iki eşyası sabittir roketkemer ve lich. Şiftur gunblade çıkıyor gerçi de. Çıkarken farklı varyasyonlar olabilir fakat sonuçta her türlü bu ikisini çıkıyorsun. Pek fark edeceğini sanmıyorum varyasyonların.

Vladimir nerf yemez. Ekko biraz daha iyi bence vlade göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam o farklı buildlerin hepsini deneyip en çok beğendiğini oynayabilirsin. Ekkonun ilk iki eşyası sabittir roketkemer ve lich. Şiftur gunblade çıkıyor gerçi de. Çıkarken farklı varyasyonlar olabilir fakat sonuçta her türlü bu ikisini çıkıyorsun. Pek fark edeceğini sanmıyorum varyasyonların.

Vladimir nerf yemez. Ekko biraz daha iyi bence vlade göre

Hocam roketkemer hp cdr ve mobility sağlıyor,zımbırtısı da hafiften vuruyor,gunblade ise farkettim ki e q kombonu yapıp aktifini basınca probeltten çok daha fazla vuruyor verdiği ap ve ad(e skill i aa sayıldığı için)sayesinde ve laning de pasifi çok güzel bir sustain sağlıyor.Fakat aralarında azımsanamayacak para farklı olunca insan düşünmüyor değil.Cevabın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrinth78 -- 5 Eylül 2017; 23:45:49 >

• Bu tamamen oyunun gidişatına bağlı. Eğer rakibi eziyorsan Lichten sonra rabadonu yapıştırır oyunu erkenden bitirirsin Lanede eziliyorsan roketkemerden sonra sheen alıp ordan zhonya rushlarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.