Şimdi Ara

Ekko ya ne yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenmesi zaten zor öğrenmeye çalışırken normal game de tr serverı biliyorsunuz sil oyunu falancılar dolu

Full ap gidilmiyor tank kasılmıyor ne yapmalı

• Ekko'nun nesi zor anlamadım.Gayet basit bir champ.
  • Bence verim alınabilmesi için tamamen ap kasılmalı.Ap kasıldığında w skilinin verdiği kalkan 1 k yı geçiyor.W-r zamanlamasını iyi ayarlarsan çok zorlanmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerleri öldü ap kasıcaksın başka yolu yok
  • Midde değil de jungle olarak oynayanları cok görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Midde değil de jungle olarak oynayanları cok görüyorum.

en son yamada jungle da cok goruyoruz diye mide yonlendirdiler yani full ap cik

• tank - jungle
  • /mute all ^^

Bundan güzel öğrenme yöntemi= YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb824 -- 21 Ağustos 2015; 11:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Midde değil de jungle olarak oynayanları cok görüyorum.

son yamada ekkoyu jungdan alip mide yolladilar yani full ap cik

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Bence verim alınabilmesi için tamamen ap kasılmalı.Ap kasıldığında w skilinin verdiği kalkan 1 k yı geçiyor.W-r zamanlamasını iyi ayarlarsan çok zorlanmazsın.

Kalkan ulti kombosu derken kalkanı alıp içeri bekleyip u patlatmak mı yoksa kalkanı alıp canın bitince kaçmak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dk Stormy E

quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Bence verim alınabilmesi için tamamen ap kasılmalı.Ap kasıldığında w skilinin verdiği kalkan 1 k yı geçiyor.W-r zamanlamasını iyi ayarlarsan çok zorlanmazsın.

Kalkan ulti kombosu derken kalkanı alıp içeri bekleyip u patlatmak mı yoksa kalkanı alıp canın bitince kaçmak mı ?

O dediğinde olabilir.Fakat ekko oynarken zamanlama çok önemli arkandaki şeyi çok iyi takip etmen lazım.Ayrıca w zamanlamasıda çok önemli w atıp içine girer ve ultiyi o alan içinde patlatırsan çok güzel hasar verebilirsin.

• Jungle oynarken ilk w atiyosun sonra E sonra q sonra düz vuruş abaniyosun kule altına giriyosun baktin ölceksen sonra ulti. midde oynarken pasif oynamamaya bak adama sürekli q ve e ile durt adam sana fazla hasar veriyorsa w gelen kalkanlar durt derim bide zonya taktığı var tf ortasindayken zonya bas 2.5 saniye kazaniyosun sonra direk ulti E yaparsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.