Başlıktaki hatayı alıp duruyorum yardım ederseniz sevinirim 3-4 kere silip yükledim,Sistem geri yükledim olmuyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: HeartBreakerMan
Başlıktaki hatayı alıp duruyorum yardım ederseniz sevinirim 3-4 kere silip yükledim,Sistem geri yükledim olmuyor :(
Öncelikle internet tarayıcın ne? Google chrome m?
Tarayıcın Chromeyse
Adım 1 : 1- Chrome tarayıcınızı kaldırın. 2- C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\ klasörünü tamamen silin. 3-Yeni bir chrome yüklemesi yapın.
Adım 2 : 1- Flash uygulamaya sağ tıklayın ( Video- Banner vs ) ... Ayarlar seçeneğine tıklayın 2- Gelen ekranda Ekran sekmesine tıklayın. 3- " Donanım Hızlandırma Özelliğini Etkinleştir" seçeneğini kaldırın.
Diğer tarayıcılarda da aynı şey..
hepsini vaktiyle denedim format çektim driver güncel eski denedim hard format denedim hdd denedim yeni ram aldım geçmiyor sölediğinide denedim
Bu sitede genelde donanım üzerine konuşuluyor ve öneri yapılıyor.Teknik yardım hususunda zayıf malesef. Aynı sıkıntı bende de mevcut kaç kere silip yüklediysemde olmadı.Bu konuda bilgisi olanlar lütfen paylaşsın bizimle... saygılar
eminim bir sonraki güncelleme ile birlikte sorun giderilcektir dayanın arkadaslar.
Bence bunun yinede bir çözümü olmalı yani bir vidyoyu max 5 dk izleyebiliyorum.Bu kadar olmamalı
Ya bu ne lanet iş oldu.Şimdi de firefox yükledim.Aynı sıkıntı devam ediyor.Tabi adobe flash da yüklü son sürümü
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehannnn
Ya bu ne lanet iş oldu.Şimdi de firefox yükledim.Aynı sıkıntı devam ediyor.Tabi adobe flash da yüklü son sürümü
O zaman sorun flash kaynaklı. tarayıcıyla ilgisi yok yani.
Kardeşim flash programını da defalarca yükleyip sildim ama nafile artık saçma olacak ama format atıp tekrar yükleyecem tarayıcı ve programları...
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehannnn
Kardeşim flash programını da defalarca yükleyip sildim ama nafile artık saçma olacak ama format atıp tekrar yükleyecem tarayıcı ve programları...
o da işe yaramıcak bosuna deneme. bu herkeste biranda olusan genel bir sorun cünkü..
chromium da durum nasıl acaba?
Chrome de aynı ya ondan denedim firefoxu zaten.Bu durum şaka gibi geliyor bir türlü anlamadım acaba bu sitede bu problem için çözüm bulacak yok mudur? Sanmıyorum herkesin bu kadar problem yaşadığını.Çünkü bende eskiden de vardı ama bu kadar değildi...
bendede var ama 6 saatte bi falan oluyor.chrome
6 saatte bir olsa razıyım fakat youtube den vidyo izleyemiyorum max 5 dk
Format sorun çözüldü
quote:
Orijinalden alıntı: HeartBreakerMan
Format sorun çözüldü
bende neden düzelmiyor bu a. dumun flash playeri
dur bakalım format atalım bir de.Bende de hala devam ediyor