quote:Orijinalden alıntı: designtalha enterasan isimler ortaya çıktı :D isim yönünde daha oturaklı bir isim planımız var "Sandalye Eppek Fırını" Nasıl hem istediğin gibi oturaklıda :)
quote:Orijinalden alıntı: nForcer quote:Orijinalden alıntı: @rd@ ekmek teknesi...Adana'da Seyhan Başkent hastanesinin karşısında birkaç yıl önce bu isimde bir fırıncı vardı. O zaman ekmek feribotu, ekmek şilepi, ekmek vapuru?
quote:Orijinalden alıntı: umut_baris EKMEK HABER UNLU MAMÜLLER Merhaba ben Mesut Çevik Merhaba ben erdinç İyikul bugün sizlerle somun ekmeğini inceleyeceğiz. Çok komikmiş umut_baris kardeş.
quote:Orijinalden alıntı: Kartal Göz quote:Orijinalden alıntı: nForcer quote:Orijinalden alıntı: @rd@ ekmek teknesi...Adana'da Seyhan Başkent hastanesinin karşısında birkaç yıl önce bu isimde bir fırıncı vardı. O zaman ekmek feribotu, ekmek şilepi, ekmek vapuru?
quote:Orijinalden alıntı: umut_baris EKMEK HABER UNLU MAMÜLLER Merhaba ben Mesut Çevik Merhaba ben erdinç İyikul bugün sizlerle somun ekmeğini inceleyeceğiz. HIII ÖYLE DİYOSUN YANİ ANLADIM.....