Şimdi Ara

EKO66 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde
    Tut ki ... !

helal olsun

+1

Taner abi yazmış kısa ve öz
  • bu cihazdan benim aracımda da var, çok kişi eko66 nın internet sayfasından benim olumlu yazılarımı görüp arıyorlar kendilerine ölçüm yapamadığım için kesin bir bilgi veremiyorum. eko66 nın sayfasından benim yazılarımı görenler lütfen aramasınlar artık.
  • Bizim arkadaş eko66 lı 2. el bir araç almıştı, pek bişey farketmediğini söylemişti.
  • ziko66 var ben ondan takdırdım .%100 tasarruf sağlıyor. %25 lere inanmayın hep yalan gerçek tasarruf ziko66 da.
  • EKO66 yı benden daha iyi bilen tanıyanınız yoktur, zamanında çok inanmıştım bu cihaza hatta EKO66 hakkında çok olumlu yazılar yazmıştım hala zaman zaman bu cihaz hakkında bana telefonlar, PM ler atılıyor arayanlara gerçek ne ise onu söylüyorum, uzun süren bir araştırmadan sonra EKO66 nın hiç bir işe yaramadığını gördüm, adamlar bizleri keriz yerine koyup 66ya bağlamaya çalışıyorlar, bence bu cihazdan uzak durun...
  • Bu tür cihazlar hiç bir işe yaramaz, tamamen para tuzağıdır ve enayi avına çıkmış kişilerin uydurmasıdır. Konumuzla alakası yok ama; iki gün önce beni elektrik tasarruf cihazı satan bir firma aradı. %26 tasarruftan bahsediyordu bana. Ama bilmiyorki aradığı adam 13 yıllık elektrik teknikeri ve 20 yıldırda bu işlerle haşır neşir. Adamla 20 dk konuştuk. Artık adam resmen ağlayacaktı kapattım. Bu tür tasarruf sağladığını idda eden şahıslara kanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

EKO66 yı benden daha iyi bilen tanıyanınız yoktur, zamanında çok inanmıştım bu cihaza hatta EKO66 hakkında çok olumlu yazılar yazmıştım hala zaman zaman bu cihaz hakkında bana telefonlar, PM ler atılıyor arayanlara gerçek ne ise onu söylüyorum, uzun süren bir araştırmadan sonra EKO66 nın hiç bir işe yaramadığını gördüm, adamlar bizleri keriz yerine koyup 66ya bağlamaya çalışıyorlar, bence bu cihazdan uzak durun...

karar vermemde yardımcı olan en önemli kişi ve mesaj bu oldu. olay bitmiştir .. tam şu zamanlar almayı düşünmüştüm. bir bakayım yorumlara diye düşününce fikrim 180 derece değişti..

teşekkürler Halil Bey..
  • Bu arada donanımhaberi uzun senelerdir takip edip, sayfalarca yorumları okuyup çok keyif alan biriyim. biraz önceki mesajım ilk mesajım olmuş :)

Konuyla alakası yok ama bazı arkadaşların müthiş espri anlayışı ve yeteneği var yaa.. yarılıyorum gülmekten :)

herkese saygılar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliaydinli

quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

EKO66 yı benden daha iyi bilen tanıyanınız yoktur, zamanında çok inanmıştım bu cihaza hatta EKO66 hakkında çok olumlu yazılar yazmıştım hala zaman zaman bu cihaz hakkında bana telefonlar, PM ler atılıyor arayanlara gerçek ne ise onu söylüyorum, uzun süren bir araştırmadan sonra EKO66 nın hiç bir işe yaramadığını gördüm, adamlar bizleri keriz yerine koyup 66ya bağlamaya çalışıyorlar, bence bu cihazdan uzak durun...

karar vermemde yardımcı olan en önemli kişi ve mesaj bu oldu. olay bitmiştir .. tam şu zamanlar almayı düşünmüştüm. bir bakayım yorumlara diye düşününce fikrim 180 derece değişti..

teşekkürler Halil Bey..

Ali bey, sizin gibi bir hayli vatandaşımızın parası benim ikna etmemle ceplerinde kaldı, doğru neyse onu söylemek gerek hatta benim aracımda da bir tane var hiç bir işe yaramıyor süs desen zaten kimse göremiyorda :) ama daha hala bu cihaza inanıpta almak isteyen arkadaş varsa gelsin ben bu cihazı 100 TLye vereyim en azından 650 TL si cebinde kalır bana dua eder. ( ama aldıktan sonra bana EKO66 tasarruf sağlamadı demesin, şimdiden söylüyorum tasarruf ETMİYOR ).

saygılar

• Milyon dolarlarını arge ye yatıran şirketler bunları araçlarına takmayı keşfedemiyorda bu ürünü satanlarmı keşfediyor.Hiçbir işe yaramaz çok yazıldı çizildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 29 Mart 2012; 11:27:31 >
  • eko66 nın sayfasını inceleyip gerçekten inanmıştık bu cihaza ve şirket araçlarımızın tamamına taktırmayı düşünmüştük fakat Halil bey'in aydınlatıcı açıklamalarından sonra PM yolu ile kendisi ile birebir bu konu hakkında görüşmeler sağladık ve almaktan vaz geçtik, Halil bey'e bir kez daha teşekkür ederim.
  • arkadaşlar tesadüfen girdim bu konuya, bu konu yıllar önce tartışılıyordu baktım ki şimdi tartışma hala sürüyor :)) bakın size bir açıklık getireyim: ben iki adet BMW aracıma bu cihazdan taktırdım, ilk 3.16 bmw aracıma taktırdığımda bir hayli yüksek oranda tasarruf gördüm, muhasebecilik mesleğinden geldiğim için kuruşu kuruşuna hesabımı tutarım, rüzgarı, yönü, hızı vs., doğru ölçüm için her şeyi hesap ederim ve baktım ki müthiş bir tasarruf var... hemen sözde mucit t.m aradım durumu anlattım, arkasından internet'te eko66'yı öve öve bitiremedim, yazdığım her yazının altına telefon numaramı bile eklerdim... ne diyeyim acayip memnun olmuştum... iyi ki aldım bu cihazı diye sevindim her neyse 5-7 depo bitirdikten sonra aracın yine eski halini aldığını gördüm, tasarruf yapmamaya başlamıştı pek anlam veremedim ?? bir hayli para vererek aldığım eko66 sanki uykuya yatmış aracım önceki hali ne ise yine öyle olmuştu, kısa süre sonra zaten aracımı sattım ve yine bmw 3.18 aldım, müsait bir zamanımda kasımpaşada t.m nun yanına uğrayıp yeni aracıma da bu cihazdan taktırdım, tasarrufu yine gördüm fakat birkaç depo sonra malesef yine aynı durum... sanki eko66 uykuya yatmış tasarruf etmiyor yakıtı yükselmişti, bu durumu gördüğüm için t.m nun yanına gittiğim bir gün kendisinden bu cihazı devre dışı bırakmak istediğimi ve bir süre o cihaz olmadan aracımı test etmek istediğimi söyledim fakat söylemez olsaydım benim gibi bu cihaza destek veren, bu cihazın satılmasına ön ayak olan birinin bu cihazdan şüphelenir gibi konuşmasından fena rahatsız oldu ve ağzından malesef hoş olmayan birkaç söz de çıktı.... her neyse uzatmayayım şu an aracımda bu cihaz hala takılı ve hiç bir işe yaramıyor, testini kendim ( sigortasını devre dışı bırakıp yine devreye koymak sureti ile ) kendim yaptım... en ufak bir tasarruf yok :).

Şimdi gelelim neticeye;

geçen sene sanırım ramazan ayının ilk günleriydi, ümraniye'de fahri vaizlik yapan, gerekten kendini tanıdığım kadarı ile mütteki, takva sahibi bir hocamız ile tanıştım, kendisi küçük yaşlardan beri kimyasal maddeler gibi araç tasarruf sistemleri vs. işler ile ilgilenmiş ve bu konuda da engin bir bilgiye sahip, kendisine hiçbir şey anlatmadan eko66 yi sordum hakkında bilgisi var mı diye...benim bu cihazı kullandığımı bilmediği halde bana verdiği cevap şu şekilde oldu, : " Oğlum, ilk birkaç depoda tasarruf görürsün fakat birkaç depo sonra tasarrufu bırakır, çünkü içindeki maddenin ömrü belli bir çalkalanmadan sonra sona erer "

evet arkadaşlar olay işte bu, aramızda tasarruf sağlayan var diyenler varsa onlarda doğru söylüyorlar... birkaç depo sadece tasarruf görülüyor... ama diyelim 5 depoda %30 tasarruf alacağım diye yüzlerce TL vererek bu cihazı satın almak tam bir saçmalık olmaz mı sizce... takdiri size bırakıyorum...

• bence hayrına yapılan bır urun degıl 500 tl cıvarında utanmadan devlet ekonomısı felandan bahsedıyor eger işe yarıyorsa fiyatı asagı cekmelı yada test için kendini kanıtlamatı
    bızım rizede kım takar boyleseylerı bır demır parçası 500 tl bu nedır ya ayıp be
  • şunlara inanıyor musunuz ? Arkadaş hala ya Şunlara vereceğiniz paraya deponuza o paraya yakıt atın daha karlı çıkarsınız
  • mazotu dogal yollardan ısıtarak mantıken tasarruf edılebılır ben düşünüyorum eksozun ısınan yerıne herhanbı boru koyup ısınan mazotu(mazot sadece berzın degıl) motora vermeyı bu sekılde tasarruf olabılır
    sahıbınden com da adam yapmış yakıt cıgazı almak ıstıyorsanız bu nu alın kafama yattı ama pahalı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dizel-yakit-tasarruf-ve-performans-cihazi-161808115/detay
    radyoterden gelen suyu cıgaza takıyorsunuz motor ısınınca radyoter suyuda ısınıyor bu sekılde mazotta ısınıyor ısınan mazot motora gıdıyor motor daha devırlı çalışıyor mantıken tasarruf olur 100 90 am az tabı suyun ısınması lazım ben ce en ıyısı eksozdan mazotu ısıtmak
    uçmasa tabı

• Bu cihaza boşuna para vermeyin sözde mucit benim arabayada bir tane taktı beş kuruş faydası yok arabayı satarken alıcı eko66 yı söktürdü ( ki daha evvel firmasına ait bir iki arabaya test amaçlı taktırmış ve hiç faydasını görmemiş ). Adamın elinde şu an iki tane duruyor, bendede bir tane var arabayı alan kişi eko66 yı söktürüp elime verdi :) isteyen olursa hurda fiyatına verebilirim yanlız iade almam... Şimdiden söylüyorum arabaya zarardan başka hiçbir faydası yok. Söylemedi demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zaman zaman bu cihaz hakkında yorum yapmam isteniyor... birkaç gündür yine yoğun sorular geliyor... az önce bu cihazı alıp kullanan ve memnun olduğunu söyleyen arkadaşa şu cevabı verdim ve bunu malumat edinmeniz için sizinle paylaşıyorum...

Hocam ben istanbuldayım ve ölçüm uzmanıyım. Bu cihazı icad eden adamı ise babam kadar yakından tanırım. Kısa ve öz olarak tamamen palavra. Üstelik bir sürü araçta deneme yaptık... İlk başka tasarruf görürsün ama kullandıkça cihazın içindeki sıvı özelliğini kaybedecek ve cihaz hiçbir işe yaramayacak bu da birkaç depoluk bir kullanım ile sınırlıdır. Ezbere konuşmuyorum... Mucidin dediği gibi bir zamanlar bu cihazın bir numaralı savunucusu idim ama üçkağıtçılığı öğrendiğimde, doğruyu, cihazın bir aldatmaca olduğunu her ne pahasına olursa olsun, dolandırılmamanız adına söylemek zorundayım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.