Bu cihazı Citroen C5 aracımda denedim. Aracınızı Dyno testine sokun, sonucu görünce Ben söktürdüm. Lütfen cihazı kullanan arkadaşlarda dyno testi yaptırsın(aracınıza değer veriyorsanız tabiki).Sonucu görünce siz ne yapacaksınız bakalım?
2012 yilinda cihazi taktirmak için gittim.adam tam bir laf cambazi yok bu cihaz için basbakanin yanina cikmis başbakan tayyip erdoğan yüzdeyirmiyi gettim yyüzde bile olmazsa bilmem neyini naparim diye küfür etmiş bilgisayardan resim gostermeler yok boyle bisey olmasa kim tayyibin resmini internet sitesine koyabilirmis.İ.B.B. belediyesinde ki bütün otobüslere takmislar vs.yanindaki arkadaş peki neden otomobil firmasıyla anlasmiyosunuz deyince sinirlendi birden sen ne demek istiyorsun diye kabalasti birden.biz hala inanmisiz sahtekara taktiracaz cihazi neyse taktirdik o gündem beri tasarruf falan görmedim.utandigimdan kaziklandigimi da kimseye soyleyemedim.hala aklima geldikçe herifi arayip çok agir küfür resim geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme