Ankara'daysanız aman ekogaz taktırmayın. Ankara'daki merkezleri kapandıktan sonra yetkili servisler illallah dedirtti bana. ekogas dan çok memnunum ama Ankara'dake servisler berbat.
herkese mrb ankaradan oktay 1996 mondeo chia hatchback otomatik vitesli aracımı yeni aldım ekogaz takılmıs 2009 nisanda yakıt konusunda memnun degilim 50 tl ye doluyor tank ve en fazla 130 km de sıfırlıyor 3 defa uyguladım sonuc degişmedi aracın onceki sahibi ekogazdan bilgisayarlı kontrolunde 1.50 yaktıgını soylemiş bu durumda bu yalan oluyor buradaki ekogaz bayi arkadasıum nasıl fikir verebilirsin yardımcı olursan memnun olurum ve arac kalkışlarda zorlanıyor ama kısa sure sonra rahatlıyor bu bazen uzuyor ve daha 40km de falan gosterge lambası 2 lede dusuyor bu garip degilmi ne yapmam gerek tsk ederim
macinstein görüşün için teşekkürler.samsunun terme ilçesinde bi usta var arkadaşım tanıyormuş ona taktırıcam eko gazı sanırım.bi yandanda atiker aklıma geliyor ama???
ekogaz iyi bir marka değil benim aracım gaza geçmiyodu ankarada b....ş otogaza gittim 2 3 beyin taktı senin araç bizim beyinleride yaktı tesisatındada kaçak var dedi bana sağolsun arkdaş bir beyin birde düğme iteledi adam o kadar sahtekar ki hem tesisatında problem var diyor sorunu çözmeden beyni taktım çevirdim telefonu ekogazın disbiritörüne ulaşayım dedim türkiyede ekogaz hakkında şikayet görüş bildireceğiniz bir yer yok yani firma cort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme