Şimdi Ara

EKOL ES 66 havalı tabanca iyimidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
27.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Youtube kanalımda havalı silah incelemelerine ulaşabilirsiniz arkadaşlar, yol gösterici olacaktır:

• k.t5 K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, Ekol'ün fabrikasında çalışan biri olarak söylüyorum aralarında öyle pek bir fark yok. es 66 browning'in kopyasıdır. es66c ise abi bide bunun kompak olanını yapalım diyip ürettiğimiz üründür. diğer markalarla benim kıyaslamam doğru olmaz ama iş aynı firmanın ürettiği iki üründe sanırım sıkıntı olmaz. es55'mi es66'mı dersen es66 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nines

Hocam merhaba, Ekol'ün fabrikasında çalışan biri olarak söylüyorum aralarında öyle pek bir fark yok. es 66 browning'in kopyasıdır. es66c ise abi bide bunun kompak olanını yapalım diyip ürettiğimiz üründür. diğer markalarla benim kıyaslamam doğru olmaz ama iş aynı firmanın ürettiği iki üründe sanırım sıkıntı olmaz. es55'mi es66'mı dersen es66 derim.

şefim bunların şarjörü kaç lira ?

beretta replikalarını falanda havalıya çevirecekmisiniz ?
  • 10 yas gurubu icin iyidir kagıda boncuk atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler konuyu baya bi once acmistim tabancayi aldim guclu atiyor fakat dengesiz diyebilirim yani bi atista cok iyi gidiyor bi atista gucu azalabiliyor bir de benimki nisangahtan baya bi yukari atiyor bu fiyata yinede kotu degil

• yigitba kullanıcısına yanıt
    Şişe felan kıracak güçtemi hocam nasıl biraz deneyim paylasırsanız bende havalı tabanca alıcam ama kararsızım
  • şişeyi rahat kırıyor şüpheniz olmasın kutu kolayi boş vaziyette delip geçiyor ama dedigim gibi nişangah biraz sıkıntı zevk için alıyorsan al derim ama nişan alıp kendimi gelistiricem diyorsan bunu alma tüfek al veya veya daha gelişmiş bir sey al fiyatındanda anlaşılacagı gibi pek bir sey beklememek lazım

• yigitba kullanıcısına yanıt
    pikniğe felan gittiğimiz zaman stres atmak için şişe felan delmek için istiyorum bakalım belki az daha araştırıyım da
  • Uzun süre kullandım sanırım ucuz olmasının sebebini de anlamış oldum adamlar tüm mekanizmayı şarjörün içine sığdırmıs gayet basit bir çalışma şekli var ama isabet olara kötü düz atıyor ama bana gelen tabanca nişangahın gösterdiğinden çok yukarı atıyor bir tüple yaklaşık 60 atış yapılabiliyor ama bazen hızlı atıyor bazen yavaş tüp bitmiş gibi oluyor sonra birden açılıyor sanırım mekanizma ile alakalı

bence bu tabancayı tek alınır yapan şey gerçekçiliği ve metal olması ağırlık olarak tatmin edici tetiği sevmedim geriye kadar çekmek gerekiyor uzun süreli kullanımdan sonra horoz mekanizmasında aşınmadan dolayı horoz tam kalkmadan düşüyor bu da atış hızını etkiliyor horozu elle kurup atmak gerekiyor keşke daha sağlam bir metal kullansaymışlar

internette bulabildiğim en ucuzu bu olduğu için almıştım fiyatına göre de bu kadar olur zaten ama alınmasını tavsiye etmem

• Tabancanın hedefe nokta atışı yapmasını istiyorsanız yivli ve pellet atma özellikleri olmazsa olmaz diyebilirim, çünkü bilyelerde sapma çok oluyor.Sapma miktarı silahla da alakalı olabilir ama temel etken bilyeden diye düşünüyorum Ve tecrübe etmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 28 Temmuz 2017; 16:5:27 >
  • silah ile alakalı tetiğe bastığınızda namlu geriye hareket edip şarjörün içine giriyor mekanizma bu

geriye gelirken üretim hatasından kaynaklı namlu yukarı eğimli kalıyor

her tabancada olmaz bu ama alırken size hatalı gelebilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.