Bu mektubu çerçeveletip odana as. Trump öyle yapmış. medyascope Trump, Erdoğan'a "aptal olma" dediği mektubu Manhattan'daki barında sergiliyor - Medyascope https://medyascope.tv/2023/05/19/trump-erdogana-aptal-olma-dedigi-mektubu-manhattandaki-barinda-sergiliyor/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Haziran 2024; 0:6:18 > |
Ekonomi Bitti , Şimşek Son Kozlarını Oynuyor (6. sayfa)
-
-
Hangi yazılımı yapıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezerv mi güven verir hukuk devleti olmak mı :) 1-2 senesi varmış bir de.1-2 seneye beterin beteri olmamıza mı 1-2 sene var dediniz.Şaka gibi ekonomiyle alakasız bir mesaj.Gerçi şu mesaja karşılık memur maaşlarını düşürsünler memura zam yapmasınlar desen rezerv artışı olmaz mı misal :) Gariban vatandaşın üstüne çökerek rezervleri arttırıyor ama memura veya malum kesimlere devlet deniz. geçiniz.
Neden olacak ? Hiçbiri bu denli ekonomist değiller
M0meNtS denen herifi gelen geçen tokatlamış
-
başta hayır dedi anlaşmak istedi buda dolar tehditiyle mektup yazdı ve dolar arttı reis de saldı rahibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
brunson u yukarda yazdim fetö ise kendi adamı niye teslim etsin ?
ağlama cemcim ikisini yanıtladım diger 3 ü boş yorum
Ben ne diyorum? Aynı dili konuşuyoruz idrakta sorun mu var?
-
Sahi sen ne diyorsun
Ekonomi bilerek AKP tarafından yok edildi. Türkler hiçbir şey alamasın, mülksüzleştirilsin, evlenemesin, üreyemesin diye. Getirilen mültecilere vatandaştan daha iyi imkanlar ve haklar verildi. Bu düpedüz Türk düşmanı bir projedir. 20 yıldır işliyor.
-
Brunsonu sizi ezerek aldılar. Mektuplarıyla aşağıladı, dalga geçti. Cevap veremediniz. Akıllı ol dediler, ekonominin batırırım dediler. Cevap yoktu.
Brunson 4 sokak arkamda evi vardı. Adamın evinin önüne polis panzeri koydunuz. 25 yılla yargılanan adamın duruşma günü uçağı geldi, evinin önüne canlı yayın araçları geldi. Mahkeme çıkışı bindi gitti.
Para değil dayak atmadıklarına sevinin. Obamanın beyzbol sopalı resmini, arap veledin elini öperken resmini, putinin kapısında bekletilmelerinin resmini, israilin büyükelçiyi alçak tabureden oturtmasının resmini attırma.
Adamlar aylarca randevu bile vermedi. Onların kapısında bekleyen zayıf olan sensin. F35 paralarını bile alıp uçağı vermediler parada buhar oldu. Amerikadaki mal varlıklarınıza bile el koyacaklardı geri vites yaptınız.
-
Şu an para toplamalarının sebebi dolara verilen muazzam faiz. Adam buraya doları getirse 6 ayda kendi ülkesinde 2-3 senede alamayacağı faizi alır. Zaten tl cinsi harcaması da yok. Dolarda bu süreçte yürümüyor.
Siz ortalığı faizler düşünce görün. Gerçi o zamanda borsaya sokmaya çalışacaklar. Çünkü şubattan beri borsa düşüyor borsa yabancıya ucuzlatılıyor.
-
Arkadaşlar rahat olun, halkın yaşadığı geçim sıkıntısını halkın üstündeki vergileri arttırarak çözeceğiz.
Zenginler yer içer hesabı halk öder Kuru serbest bıraksa kimse ne altın ne telefon alabilecek mazot dahi alamaycağız böyle ucuz ucuz mal topluyoruz
-
hükümetin istifa etmesi lazım düzelmesi için. ama neredeeeee?
-
Hükümet istifa etse dahi 600 miletvekili makam araçları hepsini gene biz ödiyecegiz acilen gerksiz bötün bakanlık araç ne varsa satılmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Konu sahibinin attığı ilk mesaj tam olarak doğru. O değil de, 2017'de "Sayın CB meşazını aldım, ben de EVET diyorum" diyenler şu an ne durumdalar acaba? Bugünler onların eseri büyük ölçüde zira. İnkâr edilemez bir hakikat.Çok basit sanatçı tarafı konserler ile ödüllendirilmeye devam,İş adamı tarafı Bodrum da antik şehirleri dozer ile yok edip otel yapıyor ,işçi sınıfı da aldığı maaş ile ayı karnı aç tamamlıyor, emekçi kardeşlerimde asgari ücret ile hayatta kalmanın yollarını arıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X