Şimdi Ara

Ekonomik Çözüm - MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
19.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum casper önermeyenlerin çoğu hiç casper bilgisayar denemediği halde modaya uyup casper a giydiriyor, casper kullanan arkadaşlarım var akrabalarım var fiyat performans olarak bu haswell li modelleri fena değil malzeme kalitesinin çok iyi olmadığını tahmin etmek çok zor değil ama fiyat performans olarak işini görebilir,

madem msi forumundayız ben sana bi msi alternatifi vereyim bunuda listene al, senin yazdığın casper a göre 4 gb ram + 250 gb fazlada hdd alanı var işlemciside i7, gpu aynı, bi incelersin güzel makina bence, bütçenide yazarsan daha mantıklı alternatiflerde bulunabilir belki, bu bahsedilen modellerin ekran çözünürlükleri düşük mesela daha yüksek çözünürlüklü alternatifler olabilir,

http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2od008xtr-core-i74702mq-8gb-750gb-gt740m-2gb-156-freedos/p_49585/

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafess

quote:

Orijinalden alıntı: memoally

quote:

Orijinalden alıntı: Kafess

Merhaba bilginizin çok olduğunu gördüm ve size bir kaç şey sormak istiyorum.
    Notebook bilgisayar alıcam link vermek yasakmı değilmi bilmiyorum ama beni bu bilgisayar hakkında bilgilendirirseniz ve ne almamı önerirsiniz.
    Şu şekil kullanıcam muhasebe okudugum için programlarla işim olucak ve oyun oynamayı seviyorum çok sistem gereksinime sahip oyunları değil orta dereceli oyunlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-x550cc-xo344h-x550cc-notebook-core-i5-180ghz-6gb-750gb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68653

Bilgisayar bu alınır mı sizce ?

merhaba, düşündüğünüz ürünün işlemcisi "U" işlemci, yani performans odaklı değil daha çok pil tüketiminden tasarruf yapma odaklı. yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar, bu bilgisayar zaten notebook sınıfına değil, ultrabook sınıfına giriyor. ayrıca ekran kartı GT720 düşük bir kart. yeni 7. nesil nvidia gpu su ama düşük özellikli bir kart. ama sen "çok sistem gereksinimine sahip oyunlar oynamayacağım" dediğin için, tavsiye edilebilir. ince şık bir bilgisayar. ama oyunları en azından medium veya biraz daha üstü ayarlarda oynamak istiyorsan GT740, GT750 gpu içeren modellere yönel. zira asusun N550JV modeli %30 indirim olduğunda bu bilgisayardan 600-700 TL pahalı oluyor ki o farka cidden değer. hem işlemcin artık bir U işlemcisi olmayacak hemde GT750 ekran kartın olacak.... ram'in de artması cabası diyelim...

yanlışım varsa affola... saygılar...

Cevabınız için çok teşekkür ederim size beni gayet iyi anlamışsınız, zaten bayadır araştırmalarda bulunuyordum bazı arkadaşlarımda söylüyordu bu bilgisayarın yetersiz kalacağını. Yani tam istediğim gibi bir yanıt verdiniz pek içime sinmemişti zaten bi abimden öneri olarak almıştım peki bana önerebileceğiniz bir bilgisayar varmı ben bir tane daha buldum casper'ın casper bilgisayar ne kadar faydalıdır bi bilgim yok sadece soruyorum sizin gibi üstad lara bana bilgisayarı almam konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim malum peder bey her zaman böyle olmuyor :))

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vhy4200b-notebook-core-i5-25ghz-4gb-500gb-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69041

Casper pek önerilmiyor fakat ben yinede size sormak istiyorum almaya değer bir bilgisayar mı sizce ? Ne önerirsiniz.

Bu bilgisayar orta özellikli bir bilgisayar, işlemcisi ve ekran kartı seni idare eder bence. isteklerini karşılayabilir. Ama crysis falan gibi sistem canavarı oyunlarda "medium" dan öte grafiklerle oyunu oynaman zor.

Bununla beraber, casper bilgisayar alan arkadaşlarım, hatta bizzat kendi kız kardeşim genel olarak pek memnun kalmadı. kardeşine niye casper aldın deme, ben yurtdışında iken kendisi gidip almış :) öncelikle şunu söylemekte de fayda var. belki dikkat etmişsindir. casper ile aynı bileşenlere sahip olan asus laptoplar daha pahalıdır. tabi fark oluşmasının sebepleri arasında asusun marka değeri de var ama farkı yaratan sadece bu değil. söylemeye çalıştığım şey şu: kağıt üzerinde iyi gibi görünen bir sistem, sandığın kadar iyi olmayabilir. gerçi bunu net söyleyebilmek için notebook'u test etmek lazım. biraz ezbere gibi konuşmak oluyor aslında. Notebookcheck.tr diye bi site var orada pek çok laptopu marka ve ürün bazında inceliyorlar. bilindik oyunlarda aldığı fps değerleri falan var. belki bu laptopta orada incelenmiştir, bir bak derim.

Bir de casper ın teknik desteği çok çok kötü. benim kardeşimin laptop unun anakartı yandı ve cidden çok uğraştık. detayları vererek yormayım seni, bilgisayardan nerdeyse hiç anlamayan kardeşim bile illallah dedi. bi daha casper almam dedi. bence biraz daha bilindik, kalite markalardan şaşma. asus, msi, lenovo gayet güzel ürünler çıkarıyor. toshiba, dell de iyidir ama biraz daha pahalı kalıyorlar. bence aradığın fiyat bandında asus, lenovo, msi markalarından ürün araştır. burada pek çok asus xxx, msi xxx, lenovo xxx laptop kullanıcı grupları var. o forumları okuyarak spesifik laptoplar (mesela asus N550jv gibi...) hakkında bilgi de edinebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alyy

dostum casper önermeyenlerin çoğu hiç casper bilgisayar denemediği halde modaya uyup casper a giydiriyor, casper kullanan arkadaşlarım var akrabalarım var fiyat performans olarak bu haswell li modelleri fena değil malzeme kalitesinin çok iyi olmadığını tahmin etmek çok zor değil ama fiyat performans olarak işini görebilir,

madem msi forumundayız ben sana bi msi alternatifi vereyim bunuda listene al, senin yazdığın casper a göre 4 gb ram + 250 gb fazlada hdd alanı var işlemciside i7, gpu aynı, bi incelersin güzel makina bence, bütçenide yazarsan daha mantıklı alternatiflerde bulunabilir belki, bu bahsedilen modellerin ekran çözünürlükleri düşük mesela daha yüksek çözünürlüklü alternatifler olabilir,

http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2od008xtr-core-i74702mq-8gb-750gb-gt740m-2gb-156-freedos/p_49585/

sıcak fırsatlarda bu ürünle ilgili bir konu başlığı açılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_83790403/tm.htm

altında tartışanlar olmuş, ürünü alıp yorum koyanlarda olmuş. sorularını buradan da yöneltebilirsin...

• Gerçekten çok teşekkür ederim casper için çelişkiler içinde kalmıştım gerçekten çok iyi bir açıklama oldu yani yazınızı dahi okurken bi heyecan ile okudum bilgilendirmeniz için tekrardan teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaslar msi i aldim bugun geldi fakat windows kuramiyorum elimde win8 var usb de boottan usb yi seciyorum fakat freedos ekrani cikiyor yukleme yapmiyor bi zahmet bilen varsa sirasiyla ne yapmam gerektigini soyler mi ya da daha once anlatilmis bi konu varsa link atabilir misiniz bakiyorum bulamiyorum cikamadim isin icinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bak yukarda yazdım tekrar kopyalıyorum aynı yazıyı

" arkadaşlar bide freedos aldığıımız için makinayı msi iın default bios ayarlarında boot kısmında uefi seçili bu yüzden işletim sistemi kurarken ne olduğunu anlayana kadar biraz uğraştım legacy olarak seçerseniz işletim sistemi için usb ve cd den sorunsuz boot edebilirsiniz bu bilgi daha önce verilmiştir ortak başlıklarda eminim ama burdada olsun, belki birinin işine yarar."
  • quote:

dostum bak yukarda yazdım tekrar kopyalıyorum aynı yazıyı

" arkadaşlar bide freedos aldığıımız için makinayı msi iın default bios ayarlarında boot kısmında uefi seçili bu yüzden işletim sistemi kurarken ne olduğunu anlayana kadar biraz uğraştım legacy olarak seçerseniz işletim sistemi için usb ve cd den sorunsuz boot edebilirsiniz bu bilgi daha önce verilmiştir ortak başlıklarda eminim ama burdada olsun, belki birinin işine yarar."

Kardes onu sectim ben de ama yukleme ekrani gelmedi acaba usb de mi sorun?

• boot edilecek cihazlar sıralamasında da first boot olarak usb yi seçtinmi veya sistemi açılışta f10-f11-f12 olur genelde boot etmek istediğin sürücüyü seçeceğin menü üzerinden deneyebilirsin, önce first boot olarak bi usb yi seçip dene denemediysen. Aksi taktirde daha önce kullanmadıysan usb in bootedilebilir olmayabilir yeniden bi makinada usb disk oluştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 14 Kasım 2013; 16:20:28 >
  • quote:

boot edilecek cihazlar sıralamasında da first boot olarak usb yi seçtinmi veya sistemi açılışta f10-f11-f12 olur genelde boot etmek istediğin sürücüyü seçeceğin menü üzerinden deneyebilirsin, önce first boot olarak bi usb yi seçip dene denemediysen. Aksi taktirde daha önce kullanmadıysan usb in bootedilebilir olmayabilir yeniden bi makinada usb disk oluştur.

Bootmgr eksik diyor simdi de nasil cozulur?

• Hocam fiyat düşebilirmi biraz daha

• quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

quote:

boot edilecek cihazlar sıralamasında da first boot olarak usb yi seçtinmi veya sistemi açılışta f10-f11-f12 olur genelde boot etmek istediğin sürücüyü seçeceğin menü üzerinden deneyebilirsin, önce first boot olarak bi usb yi seçip dene denemediysen. Aksi taktirde daha önce kullanmadıysan usb in bootedilebilir olmayabilir yeniden bi makinada usb disk oluştur.

Bootmgr eksik diyor simdi de nasil cozulur?

elindeki usb diskin bootedilebilir bir windows kurulum usb si olduğundan eminmisin, daha önce bu usb ile kurulum yaptınmı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

Hocam fiyat düşebilirmi biraz daha

mutlaka düşer ama çok yakın zamanda, ciddi düşüş olabileceğini düşünmüyorum, yeni cpu veya gpu mimarisiyle birlikte yeni modellerle olabilir ciddi düşüşler.
  • quote:

quote:

mutlaka düşer ama çok yakın zamanda, ciddi düşüş olabileceğini düşünmüyorum, yeni cpu veya gpu mimarisiyle birlikte yeni modellerle olabilir ciddi düşüşler.

Saçma olacak ama ne kadar düşebilir ve stoklar tükenirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes win7 kursam olur mu? Biliyor musun pc nin performans duser mi onunla?

• quote:

quote:

quote:

Saçma olacak ama ne kadar düşebilir ve stoklar tükenirmi

dostum indirim konusuna cevp vermek için müneccim olmak lazım ithalatçı firmayla iletişime geç stok içinde.
  • league of legends da full ayarlar kaç fps alır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

league of legends da full ayarlar kaç fps alır ?

İntel hd 4000 ile full de oynadığını söyleyen varmış
    Gtx765 la bu boru mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalmarketim firmasından bu ürünün fiyatı konusunda görüşmüştüm, i7 modeli ile i5 arasında neden bu kadar fark olduğu hakkında. Bu ürünü Sanalmarketim MSI ile ortak getirmiş, ondan sadece Sanalmarketim için özel ürün ve fiyat. Bu durumu gözönünde bulundurursanız fiyat düşmez kanımca. Ayrıca MSI çok seri stok tüketiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

league of legends da full ayarlar kaç fps alır ?

İntel hd 4000 ile full de oynadığını söyleyen varmış
    Gtx765 la bu boru mu

o zaman laptop aramayı bırakabilirim, bunu alıcam büyük ihtimal.
  • arkadaşlar bende sipariş verdim 2 tane arkadaşta aldı hızlıaldan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.