Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse laf atmasın bu tarife kotali neti çöp ettirir. 2 gb internet normal int kullanıcısı için yeterli ki sınırsız sonrası evde oluncaya teli host yapar pc den internete girilir. Kafadan 50 tl kar sabit net iptali. Üstüne de konuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yone 1000dk heryone 5000sms sinirsiz internet + freezone 100mb,100dk 38 lira öduyorum. Vodafone bence eniyisi
  • buralar değerlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Kimse laf atmasın bu tarife kotali neti çöp ettirir. 2 gb internet normal int kullanıcısı için yeterli ki sınırsız sonrası evde oluncaya teli host yapar pc den internete girilir. Kafadan 50 tl kar sabit net iptali. Üstüne de konuş

Hocam ankarada aveanın 3g si nasıldır?turkcelden geçersem pişmanlık yaşarmıyım?
  • herşey bir yana paketlerdeki sınırsız internet olayı süper olmuş
  • Ve bir gerçeğide görmeden geçemeyiz..

Belkide yarın Vadafone yeni tarife çıkarak..

Ancak Türkiye bu tarifeleri görüyorsa bunun tek bir sebei var AVEADIR..

Kuralları yok eden
    Her zaman Öncü olan

Türkiyenin en yenilikçi operatörü bence (TARİFE KONUSUNDA)

Yeni Genel Müdür göreve geldiğinden beri Avea gerçekten çalışıyor..

Teşekkürlerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Ve bir gerçeğide görmeden geçemeyiz..

Belkide yarın Vadafone yeni tarife çıkarak..

Ancak Türkiye bu tarifeleri görüyorsa bunun tek bir sebei var AVEADIR..

Kuralları yok eden
    Her zaman Öncü olan

Türkiyenin en yenilikçi operatörü bence (TARİFE KONUSUNDA)

Yeni Genel Müdür göreve geldiğinden beri Avea gerçekten çalışıyor..

Teşekkürlerr

harfi harfine katılıyorum.
    Vodafone kampanya yapmak için Avea'yı bekliyor. bu her zaman böyleydi ve her zamanda böyle olacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

heryöne 200 dk.da sınırsız internetli tarife yok mu?

Yeni nesil süper tarifesinde 19 TL'ye 400 DK+2000SMS+ SINIRSIZ NET var..

bu pakette internet yok galiba ?
  • 500 lük tarife iyiymis.

Hic tasinmamis hattim Vodafone dan aveya tasininca. 12 aylik mi 30Tl, 6 aylik mi 30Tl onu anlamadim. Karisik biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

500 lük tarife iyiymis.

Hic tasinmamis hattim Vodafone dan aveya tasininca. 12 aylik mi 30Tl, 6 aylik mi 30Tl onu anlamadim. Karisik biraz.

Dostum taşıyan bence hiç taahhüt e girmesin. Paşa paşa 30 ödesin sonra 35 ne olcak yine fiyat süper. 6 ay 30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 17 Mart 2012; 0:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlito83

quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

heryöne 200 dk.da sınırsız internetli tarife yok mu?

Yeni nesil süper tarifesinde 19 TL'ye 400 DK+2000SMS+ SINIRSIZ NET var..

bu pakette internet yok galiba ?

yok sadece 400dk var o kadar... ilk heycanla yanlış yapmışlar belliki şimdi düzelmiş

• hattımı 1 hafta sonra taşısaydım çok iyi olacakmış :((, şu an için geçiş yapmak pek avantjı olmayacak, avealı olanlar için çünkü 30 TL değil 40 TL ve sonrasında 45 TL (taahhütlü tarifelerinde) oluyor =>Yeni Nesil 500 Extra

"(*)Yeni Nesil 500 Ekstra tarifesi sadece Avea'nın faturalı tarifelerinde 12 fatura dönemi boyunca kalacağına dair taahhütte bulunan müşterilerimize açıktır. 12 fatura dönemi için taahhütte bulunulduğunda; numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 12 fatura dönemi boyunca 30 TL, sonrasında 35 TL'dir. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ise 12 fatura dönemi boyunca 40 TL, sonrasında 45 TL'dir. "

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml

1 haftayla kaçırdık :(( Sınırsız interneti.

• bende 19tl ye 500dk her yöne, 1000 sms, 1gb internet var..
    acaba 30tl ye 500dk yer yöne, 2000sms, sınırsız internete geçsemmi diye düşünüyorum yaaa
  • Mevcut faturalı aboneler için hiç çekici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Mevcut faturalı aboneler için hiç çekici değil.

evet öyle :(( hatta taahhütsüz olanı 50 TL yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Mevcut faturalı aboneler için hiç çekici değil.

evet öyle :(( hatta taahhütsüz olanı 50 TL yazıyor

Yeni müşteri kazanmaya yönelik girişimler bunlar :)
  • tüm operatörler diğer operatör kullananlara cazip kampanyalar sunuyolarki onları kendilerine transfer etsinler.. ama bu seferde mevcut aboneleri üzüyolar, mevcut olanlarda diğer operatörlere geçiyor ve bu bence böyle bi döngü şeklinde devam ediyor

şimdi avea bu tarifeleri mevcut abonelerinede yapsaydı kötümü olurdu yani, hem onları tutardı memnun eder sevindirirdi, hemde yeni müşteriler çekerdi kendine
  • Bunlar uçmuş ya site tarife doldu yeni heryöne serisi var birde :S benzer tarifeler aslında okadar neden dağıtılmış ki.

Buarada evet tarife biraz şartı şurtu fazla ama içerik olarak güzel 2 gb + 128 kbps sınırsız neti tuttum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

tüm operatörler diğer operatör kullananlara cazip kampanyalar sunuyolarki onları kendilerine transfer etsinler.. ama bu seferde mevcut aboneleri üzüyolar, mevcut olanlarda diğer operatörlere geçiyor ve bu bence böyle bi döngü şeklinde devam ediyor

şimdi avea bu tarifeleri mevcut abonelerinede yapsaydı kötümü olurdu yani, hem onları tutardı memnun eder sevindirirdi, hemde yeni müşteriler çekerdi kendine

Şimdi emin ol benzer kampanyayı yapsınlar hattımı tekrar taşırım Aveadan başka operatöre, çünkü Avealı faturalı aboneleri tarifeye geçiş için hiç cazip değil. yani eğer dediğin gibi mevcut abonelere de aynı kampanyayı yapsa o zaman müşteri kaybetme riski en aza inerdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 17 Mart 2012; 1:07:28 >

• Avea birazda bizi düşünse çok iyi olacak .eski üyelerine hiç avantaj sağlamıyor . Vodafone dan karşılık gelir de biz de oraya geceriz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.