Şimdi Ara

EKONOMİK KRİZ OTOMOBİL FİYATLARINI NASIL ETKİLER? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birilerini ciddi anlamda daha çok zengin edeceği kesin
  • düşer..
  • ekonomik kriz miriz otomotiv piyasasını etkilemez
    burası türkiye
    kuru ekmek yeriz
    genede arabamızdan taviz vermeyiz
    ayranımız yok içmeye
    tomofille gideriz ...................
  • Zaten ne olsa direk biz çekiyoruz. Benzinin litresi oldu 3.3 ytl, 8 silindirli araba var ne yapsak diye düşünüyoruz? Utanmasalar 4 ytl yapacaklar litresini.
  • Bence artar. Dolara ve euroya bağlı. Yıllardır artmıyor fiyatlar. Artış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 11 Nisan 2008; 23:15:20 >
  • Kur tüm ithalat ürünlerinde olduğu gibi otomotivde de çok önemli bir etken.
    Ama kriz zamanına nakitle giren hep avantajlıdır.
  • Fakirler daha'da daha fakir Zenginler daha daha daha zengin oldular
  • Bu devirde en iyisi sanırım sabit maaşlı işinin olması. Ben daha önce küçük bi esnafın yanında tezgahtalık yaptım. Günlerde hiç bişey satamadığımız çok oldu. Bazen bişey satıyorduk ama karı 3-5YTL'yi geçmiyordu. Esnafın işi zor... Prakende satış ölü denicek vaziyette, toptan ise malı veriyorsun ama parasını alamıyorsun. Adam 10.000 YTL lik mal alıyorsa 3000-4000 YTL'sini anca ödüyor. Geriye kalanda malı toptancıya verene giriyor... Allah sabır ve dayanma gücü versin esnafa. Benim çevremde ço kepenk kapatan oldu... Ama bi dükkan kapanıyorsa bi diğeri açılıyor...

Araba konusunda bana göre Hyundai'ler şu dönemde çok cazipler. Örnek Accent Era dizel yaklaşık 25000YTL. Fakat benzin-mazot çok sık arıtıyor. Benzin-Dizel'le beraber LPG'yede kademeli bi artış geliyor. Burda en az zam gören CNG gibi görünüyor. Yani Accent Era 1,4 yada 1,6 motor + CNG mantıklı gibi???

• Gazetelerde otomobil fiyatlarının %1-4 arası artacağını duymuştum.Dün de Kayseri de Toyota bayiindeydik.Nisan'ın 15'inden sonra fiyatlarımız %2-5 arası artacak dediler.
  • ben doğdum doğalı bu ülkede kriz var,her sene de dunyada kriz oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.