Şimdi Ara

ekran çizgi çizgi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptopumu bugün gündüz sorunsuzca kullandım.akşamleyin açtığımda açılmadı.ekran çizgi çizgi oldu.bir müddet açık durduktan sonra ekran kararıyor.ne yaptımsa olmadı.lütfen yardım edin

• Ekrankartı slotunu kaydırmış olabilirsin yada ekran kartı fanında bir arıza olabilir.Ama riskli bir iş tanıdık biri varsa ondan yardım iste.
  • ısınmayla ilgili sorun var mı kontrol et
  • ısınmayı kontrol edemiyorum.açar açmaz ekran çizgi çizgi çıkıyor.biraz bekledikten sonra kararıyor ve hemen reset atıyor.yani ısınmaya fırsatı kalmıyor.
  • ekran kartın cok ısınıyor olabilir
  • yardımlarınız için sağolun.dün iki defa içini açtım.hiç bir sorun göremedim.daha sonra bir teknik servise gittim.daha çantadan çıkarır çıkarmaz arkadaş dediki bunlarda fabrikasyon hatası ekran kartı arızası oluyor.eğer ekran kartını değiştirirsek 2 ay sonra aynı hatayı tekrar verir.en iyisi hurda fiyatına bir yere sat dedi.bende hiçbir şey yamadım artık.ikinci el ekran kartı bulursam kendim değiştirecem.ikinci el ekran kartı satan tanıdığınız yer varmı arkadaşlar.bilgisayarımın markası HP Pavillion 6725.buna uygun ekran kartı lazım.
  • garantisi bitmedi ise hiç elleme garantiye gönder elinde kalır sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.