World of tanks oyununda ekran ayarımın üstünde bir çözünürlük seçtiğim için oyunu artık açamıyorum,açınca siyah ekran veriyor.Sildim baştan yükledim herşeyi yaptım açamadım.Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
up
Oyunun kısayoluna sağ tıkla özelliklere gel. Oradan uyumluluk sekmesine geçip çözünürlüğü 640*480e ayarla. Sonra oyun içinden değiştirirsin.
ekran kartın masaüstünde gösteremeyeceği çözünürlük seçildiğinde nasıl ekran kapanıyorsa aynı şey oyunda da geçerli.ekran kartı o çözünürlüğü kaldıramıyor demektir.
oyunun options.ini tarzı bir ayar dosyası varsa ya da görüntü ayarlarını değiştirebileceğin bir dosyası var ise oradan kendi masaüstünün ayarlarını yazmayı dene.
Options dosyası olmalı, bulursan ordan yapabilirsin. Options yazan çoğu şeyi not defteri ile açıp kurcala içini.
quote:
Orijinalden alıntı: Powermove
Oyunun kısayoluna sağ tıkla özelliklere gel. Oradan uyumluluk sekmesine geçip çözünürlüğü 640*480e ayarla. Sonra oyun içinden değiştirirsin.
Denedim fakat yine aynı hatayı aldım,oyun dışı çözünürlük başka türlü nasıl değişir acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: volkanakar
ekran kartın masaüstünde gösteremeyeceği çözünürlük seçildiğinde nasıl ekran kapanıyorsa aynı şey oyunda da geçerli.ekran kartı o çözünürlüğü kaldıramıyor demektir.
oyunun options.ini tarzı bir ayar dosyası varsa ya da görüntü ayarlarını değiştirebileceğin bir dosyası var ise oradan kendi masaüstünün ayarlarını yazmayı dene.
GraphicsOptions.pyc adlı dosya buldum fakat içinde değişik karakterli uzunca anlamsız yazılar çıktı,oyun güme gitti sanırım
beyler iyi forumlar yeni üye oldum arakadaşımızın sorununu gördüm ve bir dosya buldum link vermek zorundayım eğer bi sorun olursa özür dilerim. https://support.worldoftanks.eu/Troubleshooter/Step/View/10#2 burdaki 2. adımı uygula bendede aynı sorun vardı çözdüm oyunun kurulu oldugu yere at çalıştır sonra .exe yi çalıştırıp oyuna girersin iyi forumlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme