Şimdi Ara

Ekran çözünürlüğü sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Hp Compaq 6710b laptopa sahibim. Geçtiğimiz günlerde pc yi düşürdüğüm için ekranı kırılmıştı ve servise verip yeni ekran taktırmıştım. Pc mi geri aldıktan sonra şöyle bir sorun oluştu. Ekranım 15.4" ve doğal olarak eskiden çözünürlüğü 1280*800dü. Ama şimdi bu seçenek yok onun yerine 1680*1050 çözünürlük seçeneği var ve ekranı tam kaplamasına rağmen tüm simgeler yazılar herşey alıştığımdan çok daha küçük. Servise geri götürdüm eskiden 1280*800 seçeneği vardı ve bunu kullanıodum ama şimdi neden yok diyince onlarda yardımcı olamadı.

Acaba kendim herhangi bir ayardan bu seçeneği grafik özelliklerine ekleyebilir miyim?

Teşekkürler..

• Ekran kartının sürücüsü yüklümü ?
  • Evet hatta emin olmak için silip tekrar yükledim sürücüsünü ama durum yine aynı..
  • farklı bir versiyondaki driverleri (bir alt ve bir üst) deneyin. masaüstü bilgisayarlarda böyle bir problemle karşılaşmıştım.
  • Çok ilginç olmuş. Ama laptoplarda yüksek çözünürlük daha iyidir. Yani benim başıma gelse sevinirdim. Bir arkadaşımın Vaio suna böyle bir olay olmuştu. Ama sonradan kendi kendine düzelmişti. Sanırım güncelleme filan yapmıştı. Bir dene istersen. Ekran kartının driver ını güncelleyebilirsin.
  • Reforce ve Powerstrip ile yapılabilir ama vistada oyunlarda olmuyor en iyisi kesin çözüm bulmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Çözünürlük Sorunu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.