amd3000 işlemci, ati xt2600 ddr4 ekran kartı,1gb667mhz+512mba 533mhz ram,80gb harddisk var sistemimde.oyunlarda ekran resimdeki gibi donuyo ve pc kitleniyo.yardım edermisiniz. bu arada ekran kartı driveri güncel...
güç kaynağı yetrsiz olabilr güç kaynağın ne kadarlık
o sisteme sadece 450 500 w lık power gider onun aşağında ise powerını yenile derim.
güç kaynağı kaç w???
aynı ekran kartından bendede var powercolor 2600xt gddr4 bazen oyun oynarken aynı resimde görüldüğü gibi oluyor ve sonra görüntü toptan gidiyor...güç kaynağım gayet kaliteli onda bir soun olduğunu düşünmüyorum (aopen - gerçek 450w)
arkadaşım bu bişeymi benim sistem aşağıda 230w psu ile hiç donamadan oynuom
heralde bu sorun atiden kaynaklanıyor,yazılımsal falanda olabilir,varmı fikri olan
arkadaşım bende 8500 gt var yeni driverları yükledim ve daha yavaş çalışmaya ve donma yapmaya başladı sen en iisi cd deki driveri yükle öyle dene
arkadaşlar 380W power supplyim.önceden donuyodu ondan sora kendi kendine resetliyodu makinayı.şimdi ise donuyo ve öle kalıyo anlamadım.bide power suplly le ne alakası var?
aynı sorun bendede vardı vido fealan izlerkende donuyormu?
videoda yok böle bi sorun..acaba xp nin sürümüyle alakası olabilirmi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme